Büyükakın Kaman’ı rakip görmüyor mu?

Cumhur ittifakı ve AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın katıldığı bir programda muhalefete sert sözlerle yüklendi. Büyükakın yaptığı konuşmada CHP’yi karşısına rakip çıkaramamakla eleştirdi. Büyükakın’ın bu sözleri Millet ittifakının büyükşehir adayı Dr. Serdar Kaman’ı rakip görmediği şeklinde algılandı

Büyükakın  Kaman’ı rakip görmüyor mu?
Haber albümü için resme tıklayın

AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın Hak İş Konfederasyonuna bağlı olan Hizmet İş Sendikası tarafından işyeri temsilci toplantısı gerçekleştirdi. AKP Adayı Büyükakın, sendikayla yaptığı toplantıda oldukça ilginç sözler sarf etti. İlk kez bu kadar sert çıkış yaptığı gözlenen Büyükakın CHP’yi büyükşehirde karşısına aday çıkaramamakla suçladı. Büyükakın “Ana muhalefet karşımıza rakip bile çıkaramadı. Rakip çıkaracak cesaretleri bile olmadı. Sen önce bize miras bıraktığın belediyenin, borcun hesabını ver. Hesabı da adam gibi yapın. Hesapta bilmiyorlar. Allah korusun bir şekilde gelseler belediyeyi de batıracaklar. Bunlar belediyeye gelse 2 sene gitmez belediye” dedi. Cumhur ittifakı ve AKP Adayı Büyükakın’ın bu sözleri sırasında CHP ile İYİ Parti’nin ittifak adayı olan Serdar Kaman’ın ismini ağzına almaması, acaba Kaman’ı rakip görmüyor mu sorusunu akıllara getirdi.

“ÇAMUR ATIYORLAR”

Büyükakın sözlerinin devamında ayrıca muhalefeti proje sunmamakla ve kenti bilmemekle suçladı. “Bizim dünyaya söyleyecek daha çok sözümüz var. Yerel seçimlere gidiyoruz biz yapacaklarımızı anlatıyoruz. Çıkın siz de anlatın projelerinizi. Dersine çalışmamış, kenti bilmiyor, raylı sistem nasıl yapılır bilmiyor. Tramvayı yapamazsınız demişlerdi. Yaptık çamur atıyorlar. Biz Kocaeli’nin eski halini de biliyoruz. Şehrin nasıl koktuğunu unutmadık. Bu şehir gri bir şehirdi. Belediye işçileri maaş alamıyordu. Ne konuşuyorsunuz o zaman” diyen Büyükakın ilk kez bu kadar sert bir çıkış yapmış oldu.

07 Mar 2019 - 13:00 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

Mak muh - Genel sekreterken yönettiği büyükşehiri borç batağına soktunuz.
Şimdi ne anlatıyorsun
Karaosmanoğlu üç gün sonra hatırlamaya aklar bile.
Bu kenti İstanbul un çöplüğüne çevirdiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 13:00
09

Mak muh - Genel sekreterken yönettiği büyükşehiri borç batağına soktunuz.
Şimdi ne anlatıyorsun
Karaosmanoğlu üç gün sonra hatırlamaya aklar bile.
Bu kenti İstanbul un çöplüğüne çevirdiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 13:00
08

Şeref - Suriye lineverdide bizim hakkımızı veriyor sunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 13:00
07

seçmen ahmet - Siz Kocaeli,yi yönetmeyi isteseniz dahi müdahil olup size istediğiniz gibi yönetme
şansı vermezler partiniz buna müsait değil, televizyona dahi izinsiz çıkamayan başkan adayları bunu ispatlıyor. bu nedenle size oy verme şansım çok az.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 13:00
06

Mine Çağdaş - Nerede saldırgan ve itibarsız dil kullanan siyasetçi var ise hepsi geberse de kurtulsak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 13:00
05

Lale Bakçı - Belki de çıkışın sebebi kaybetme korkusudur :) Bu çirkin siyasi dili bırakmadığınız sürece benden size oy yok...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 13:00
04

Mustafa Kadıköy - Şehir siz geldiğinizde kokmuyordu, Sirmen halletmişti o sorunu. Ancak siz geldiğinizde nedense 42 Evler'deki arıtma uzun süre çalışmadı. Belki de pislik atmak içindi. Sirmen'in yaptığı İzgaz'ı 200 küsür milyon dolara babalar gibi sattınız. B.k attığınız Yuvacık Barajı olmasa susuzduk, Kandıra'da baraj diye yedirdiğiniz göleti gördük. Bir gidin de kurtulalım. Hala ah vah içerisinde mağdur edebiyatı yapanlardan bize hayır gelmeyecek belli ki.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 13:00
03

Cumhuriyet - Tahin Tahin atma bu borcu chp li eski belediye başkanı yapmadı sıkma Tahin.2004 den beri borç batağına senin partin soktu bu belediyeyi.Tamam şansın yüksek itirazım yok ama Başkan olursan eskisini aratacağın gün gibi çıkıyor ortaya bu konuşmalarından.Genel Başkanın ağzını bırak Tahin.Bu kokmuyor dediğin şehir her lodosta eski Gölcük yolundan geçerken kokuyor Tahin.Bu şehirin havası eskiden temizdi akşamları gündüzleri sanayi tesislerinin dumanı şehrin üzerine çöküyor görmüyormusun Tahin.Sen hangi ilin belediye başkan adayısın anlamadım,bir haber olduğunda bu söylemlerinle ortaya çıkıyor Tahin.Yoksa bir telaşmı var Tahin hiç tanınmayan dediğin adamı neden ağzına alıyorsun oda garip be Tahin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 13:00
02

Şinasi - Kocaeli halkı, kocaeliyi soyan, kocaelinin rantını yiyen yandaşlarına peşkeş çekenleri istemiyor. Kocaeliye çalmadan hizmet edecek, çalmayacak çırpmayacak akpli olmayan ahlaklı, kocaeli halkına hesap verecek insanı seçecek kocaeli halkı basiretlidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 13:00
01

Çoşkun - hala yalan söylüyor. 3 liralık yatırımı milletin gözüne sok reklamını yap. öbür taraftan milyarlarca lira parayı yandaşlara hortumla, değerinden çok yüksek fiyata ihaleleri yandaşlara ver Devleti-Milleti zarar uğrat.kocaelinin rantını akp rantçılarına peşkeş çek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 13:00


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler