Büyükakın Gebzespor’a desteğe gidiyor

Gebzespor’un Pazar günü Erbaaspor ile oynayacağı karşılaşmada AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın da Gebzespor’a desteğe gidiyor

Gebzespor’un Pazar günü Erbaaspor ile oynayacağı karşılaşmada önemli bir konuğu olacak. Futbola yakın ilgisi olan AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze’ye yapacağı ikinci ziyarette temsilcimiz Gebzespor’u yalnız bırakmayacak. Buna göre Büyükakın, Pazar günkü mücadelede Menekşe’yi desteklemek üzere protokol tribününde yerini alacak.

13 Ara 2018 - 19:21 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

cenk - büyükakın valilik görevinden istifa etti mi? maaş alıyor mu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 19:21


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler