Büyükakın esnafa seslendi: Kapım size açık ama…

AKP Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahir Büyükakın, İzmit Kent Merkezi (İKM)’yi ziyaret etti

AKP Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahir Büyükakın, İKM’yı ziyaret etti. İzmit sorunlarının gündeme geldiği ziyarette İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk, Büyükakın’dan esnafın yanında olmasını istedi.

“TEK RİCAMIZ VAR”

AKP Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahir Büyükakın, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk’ü dernek binasında ziyaret etti. Büyükakın’ın ziyaretine İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da eşlik etti. Ziyaret esnasında konuşan İKM Başkanı Murat Öztürk, “Esnafımızın moral motivasyonu kötü durumda. Bizim planlarımız projelerimiz var. Bizim belediyeden maddi açıdan bir şey istemeyeceğiz. Biz esnaf olarak kapınıza geldiğimizde esnaf sıkıntıları için geleceğiz. Sizin de gitmeden yapmış olduğunuz tramvay projesi bizim için çok iyi oldu. Bizim sorunumuzu çok iyi biliyorsunuz. Tek ricamız İzmit kent merkezindeki sorunlarımızı dikkate almanızı istiyoruz” dedi

“TOPLU TAŞIMAYI CAZİP HALE GETİRMEMİZ GEREK”

Daha sonra konuşan AKP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, “Bizim ilk kuralımız bir karar alırken istişarelerde bulunmak olacak. Önümüzdeki süreçte kapım size her zaman açık ama buna gerek kalmayacak ben hep sizin yanınızda olacağım zaten. İzmit Kent Merkezine erişimin kolay olması ve konfor olması halinde sadece ticari olarak değil her açıdan iyi olacak. Uzmanlar işini iyi yaparsa, iş yaparken istişarelerde bulunursa çok güzel işler çıkarılır. Bizim nüfus 8 milyona çıktığı zaman yolları caddeleri büyütemeyiz. O yüzden toplu taşımayı cazip hale getirmemiz gerekiyor. ” şeklinde konuştu.

13 Ara 2018 - 15:28 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler