Bütün ilçelerin listesi örgütün listesidir

Belediye meclis üyeleri listenin tamamlanması sonrasında açıklama yapan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bütün ilçelerin listesi örgütün listesidir” diye konuştu

Bütün ilçelerin listesi örgütün listesidir
Bütün ilçelerin listesi örgütün listesidir
Haber albümü için resme tıklayın

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ana kademe yöneticileriyle gerçekleştirdiği haftalık basın açıklaması sonrasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamaya İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve il yöneticileri de katılım sağladı.

BİZ ÇOK SESLİ PARTİYİZ

İl Başkanı Cengiz Sarıbay yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Son günlerde gerek İzmit gerek diğer ilçelerde listelere yönelik sıkıtılar var. Bilgi kirliliği olduğundan dolayı açıklama yapma gereği duydum. Bütün ilçelerin listesi örgütün listesidir. Benimde aralarında olduğum 130 kişil toplantıda eleme yapıldı. 40’a yakın kişi listeye alındı. Beğenilmeyebilirler, eleştirebilirler. Biz çok sesli bir partiyiz. Benim diğer arkadaşların listeden sıkıntısı yok.”

HÜSEYİN BİZE LAZIM

Gebze ilçesinde yaşanan liste sıkıntısına değinen Başkan Sarıbay, “Gebze ilçesinde 3 saat sonunda bir anlaşma olmadı. Biz müdahale etmek zorunda kaldık. 30 kişilik listede 25 tanesini ilk kez gördüm. Ama benim tanıma şart değil. Seçimi kazanacak liste bu” dedi. Disiplin kuruluna sevk edilen Hüseyin Erol hakkında konuşan Sarıbay, “Hüseyin Erol ile ilgili bir bilgi kirliliği var. Disiplin kurulunda eski Baro Başkanı Cumhur Arıkan var. Ona ben dahil kimse emir veremez. Disiplin kurulu kararının bize geliş tarihi 19 Şubat’tır. Hüseyin benim saydığım sevdiğim biri. Disiplin kurulu ceza vermemiş. Hüseyin bize lazım. Parti için çalışması lazım” ifadelerini kullandı.

HDP İLE GÖRÜŞMEDİK

İzmit belediye meclis üyesi listelerinde 2. Sırada yer alan İYİ Parti’nin adayı Faruk Bostan’ın cezası sebebiyle veto yemesine açıklık getiren Sarıbay, “Faruk Bostan değişecek. İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız bize başka bir isim beyan edecek” dedi. HDP ile her hangi bir ittifak görüşmesi yapmadıklarının altınız çizen Sarıbay, “ HDP ile görüşmemiz olmadı. AKP ve MHP’ye oy veremeyecek herkesin oyuna talibiz. Biz parti gözetmeksizin herkesin oyuna talibiz. Ama ne biz ne onlar bizimle pazarlık yapmadı.” Açıklamasında bulundu. Roman vatandaşların İzmit belediye meclis üyesi listesine girmemesi sonrasında ilçe binası önünce “CHP, roman mahallerine giremez” şeklinde isyan etmişti. Sarıbay bu isyana “Onlar kim ki rüzgar yapıyor. CHP büyük bir parti. Kimse Boşuna rüzgar yapmasın CHP büyük bir partidir” diye cevap verdi

21 Şub 2019 - 19:26 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

kerim - il başkanına bak kürt demek HDP demek mi HDP le görüşmedik diyorsun listeye secilebilir sıra bir kürt yok bır tufan subaşı var o da son sırada kürtlerden size oy yok kardeşim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 19:26
03

İzmit Çocuğu - Mehmet Baştürk CHP 'şi mi yaa?yönetici olmadığı zamanlarda hangi partili acaba. 6 oku sorun bakalım ne diyecek merak ediyorum. Partide görmediğimiz adamlar aday gösterilmiş. Çek 5 bira aklama arabada ;)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 19:26
02

Pazarcı - Pazarcılar olarak Bülent Afacan'ın olduğu listeye asla oy vermeyeceğiz. Fatma Hanım oyumuzu alır ama meclise oy yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 19:26
01

PARTİLİ - Sayın il başkanı siyasette rüzgar önemlidir bunu sen daha iyi bilmelisin,
Roman vatandaşı deyip geçme sen sandığa bir,iki roman evinden 8 oy getirir
sen çok oy alıp iktidar olmak istiyorsan toplumu temsil çoğunluğuna bakıp temsilyet vermek zorundasınız. yoksa nal toplarsın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 19:26


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler