Bu ülkeye kadın eli değecek

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan Körfez’de hemşeri derneğine yaptığı ziyarette özgürlük ve demokrasi konusunda devletin müdahaleci değil düzenleyici bir devlet anlayışına sahip olması gerektiğini vurguladı

24 Haziran seçimlerine sayılı saatler kala İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmalarını Gebze, Körfez ve Derince’de sürdürürken ayrıca Haber Türk ekranlarında haber bültenine katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Türkkan ilk durağında Gebze’de gençlerle İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur önderliğinde bir kafede bir araya gelerek önemli mesajlar verdi. Gebzespor taraftarları burada Lütfü Türkkan’a Gebzespor atkısı takdim ederken Lütfü Türkkan İYİ Parti’ye katılan üyelere rozetlerini takarak partilerine katılarımdan dolayı teşekkür etti.

TÜRKİYE DURUMU BEKAR EVİ GİBİ

Türkkan ikinci durağı Körfez Mimar Sinan Mahallesi temsilciliğinde İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Naci Kara önderliğinde partililerle bir araya geldi. Türkkan burada yaptığı açıklamasında “Kadınlar kesinlikle işyerinde ihanet etmez. Bu siyasette de böyledir. Kadınların bulunduğu yerde huzur olur. Türkiye’de kadınlar en çok hayat pahalılığından şikayetçi. Hanımlar evini geçirmek için ekenomist oldular. Patates soğanın artmasını dış güçlere bağlayanlara ahmak akıllara şaşıyorum. Bu sizin becereksizliğinizdir. Eğer bu düzen devam ederse yıl sonunda normal ücretle çalışanlar yaşamaya değil doymakla ilgili hesap yapmaya başlar. İnsanlar piyasada güven kaybetti. Bu iş stokçuluğa gidiriyor. Ülkede yeterince patateste var soğanda var fakat güven kalmadı. Güven olmadığı yerde yönetim olmaz. Türkiye’nin durumu bekar evi gibi. Buraya bir kadın eli değmeden düzelmez. Bu ülkeye kadın eli değecek. Bir anne ile yönetilecek bu ülke. Bir anne aileyi ayakta tutan kavram. Bu toplumda kadını kıymet bilen kadının kıymetini bilen bir sistem olmazsa kadın şiddeti de olur kadınlar ikinci sınıf vatandaşta olur. Kadın bu işin merkezinde olursa gayette iyi olur. Dünyayı kadınlar yönetse savaş olmaz. Kadınların egemen olduğu dünyaya bizde yelken açmak istiyoruz. O yüzden Meral Akşener ile yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

DERİNCE’DE TAZİYE ZİYARETLERİ

Kocaeli’nde seçim çalışmalarına kısa ara vererek Haber Türk ekranlarında haber bültenine konuk olan Lütfü Türkkan burada önemli açıklamalarda bulundu. Türkkan Haber Türk’te katıldığı haber bülteninin ardından Derince Barış Kent site sakinleriyle bir arala gelerek İzmit’in kızı İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’e destek istedi. Dericece’de vefat eden Hüseyin Aydın ve Arif Zengin’in ailelerine başsağlığı mesajlarını iletti ve kederli ailelere Allah’tan sabırlar diledi. Türkkan seçim çalışmalarını Derince’de Zirve Park Sitesi’nde site sakinleriyle bir araya geldikten sonra Körfez Ordulular Kalkındırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Toyran ile birlikte ziyaret etti.

AYRIŞMANIN BİZE FAYDASI OLMAZ

Körfez Ordulular Kalkındırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Lütfü Türkkan yaptığı açıkmada “Partimizin programımızda ibadet yeri adı altında açılan her yere destek vereceğiz. Eğer tek tip insan yaratmak gayreti içinde değilseniz bunlara hoşgörüyle yaklaşacaksınız. Hoşgörü bütün dinlerin kaynağında var. Türkiye’ye ayrışmanın hiçbir faydası olmaz. Bu ülkede hep beraber olursak bir anlam ifade ediyoruz. Ayrılırsak kimsenin tek başına bir anlamı yok. İyi insan olmanın gereklerini yerine getireceğiz. Özgürlükler doğrultusunda, inançlar doğrultusunda özgürlük ve demokrasi konusunda devletin müdahaleci değil düzenleyici bir devlet anlayışına sahip olmalıdır. Pazar günü yapılacak seçimi parti seçimi olarak görmeyin. Ya tek adamla yöneteceğiz, ya hep birlikte yöneteceğiz. Seçimde oylarınızı aklı selim kullanın. doğru olan neyse ona karar verin. Kocaeli kızına Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’e sahip çıkmalı” dedi.

22 Haz 2018 - 09:02 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Muhacır Trakyalı - Elinin hamuruyla erkek işine bulaşma derim,mahçup olacaksın.Emeklerine yazık...İstanbul veya Kocaeli B.B reis adayı olsaydın kazanma şansın vardı....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 09:02
01

Ersoy Kandemir - Atalarımızdan Uygur Türklerinin bayrağının KADINA verdiği değer,Atatürk’ün kadınlarımıza verdiği seçme seçilme hakkı Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden bile yıllarca önce iken,1990 larda ben ufakkene Kocaeli’de bir belediyenin otobüsünde ön taraflarda bayanlar arka tarafında erkekler giderdi,daha orta1 öğrencisiyken bir gariplik var derdim,bugün yine aynı kişiler siyasette belediye başkanı neden uygulamıyorlar aynı şekilde.MUHARREM İNCENİN dediği bir söz var,arkadaşlar iktidara geldikten sonra ilk işiniz sakallarınızı kesip,gömleklerinizi değiştirmek lüks ciplerinize binmek oldu diye!Bence haklıydı da.Ama bir türlü hesabının yapılamadığına inandığım bir durum var.ALLAH’ın da bir hesabı var!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 09:02


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler