Bu terbiyesizleri Büyükşehir’de koruyorlar..!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde zabıta amiri olarak görev yapan Rıdvan Genç sosyal medya hesabı üzerinden CHP başta olmak üzere muhalefet partilerine hakaret etmişti

Bu terbiyesizleri  Büyükşehir’de  koruyorlar..!
Haber albümü için resme tıklayın

Genç’e CHP’li Engin Taşdemir’den sert bir yanıt geldi. Taşdemir, “Yalakalık yapmak için arsızlaşıyorlar. Bu terbiyesizleri Büyükşehir’de koruyorlar” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda görev yapan zabıta amiri Rıdvan Genç sosyal medya hesabı üzerinden muhalefet parti temsilcilerine, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve CHP’lilere ağır hakaretlerde bulundu.

Meral Akşener ile Fethullah Gülen’i sevgili gibi gösteren bir görsel paylaşan Genç, Adalet Yürüyüşü’nün son günlerde de, “Atatürk’ün askeri olarak çıktıkları yolu Öcalan’ın köpeği olarak bitiren yaratığa ne denir” ifadelerini paylaştı.

Adalet Yürüyüşü’ne katılanları Öcalan’ın köpeği olarak nitelendiren Rıdvan Genç, CHP’li Bülent Tezcan, Fikri Sağlar ve Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kimi ifadelerinin yer aldığı bir görseli ve görsel için kullanılan “Rahmetli Özal’ın bahsettiği içimizdeki satılık köpekleri sanırım anladık” ifadelerine de sayfasında yer verdi.

Yaptıkları açıklamalar nedeniyle muhalefet partilerinin temsilcilerini “satılık köpek” olarak tanımlayan Rıdvan Genç bununla da kalmadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze evlerine gönderdiği yemek hizmetini eleştirdi, “Yeter artık, cenaze yemeğine hayır” ifadelerini kullandı, “O yemek haramdır” dedi.

CHP için “İngilizler tarafından kurulan bir terör örgütüdür” diyen Rıdvan Genç, hilafet çağrısında da bulundu, “Bir düşünün başımızda bir halife var… Hayali bile güzel. Nasip eyle yarabbi” açıklamasına yer verdi.

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Gün boyu konuyla ilgili muhalefet partilerinin temsilcilerinden tek bir açıklama gelmemişti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP Grup Başkan Vekili konuyla ilgili sert bir açıklama yaptı.

Rıdvan Genç’in hakaretlerinin münferit ve sıradan olmadığını ifade eden Taşdemir açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Daha önce de başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere pek çok isme Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından hakaret edildi.

Daha geçen hafta hukuk müşaviri Necmi Özen’in CHP’li kadınlara yönelik hakaretleriyle ilgili meclise soru önergesi sunmuştuk.

Ben artık bu hakaretlerin sıradan ve kendiliğinden olduğunu düşünmüyorum.

Muhalefete ve özellikle CHP ile ülkenin kurucu değerlerine sistematik bir saldırı var.

Adeta kamuoyu oluşturmaya, vatandaşı bu hakaretlere alıştırmaya çalışıyorlar.

Rıdvan Genç denen adam kirli üslubuyla hem kendi seviyesini göstermiş hem de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için nasıl bir yüz karası olduğunu ortaya koymuştur.

Bu ve bunun gibi terbiyesizler birileri tarafından korunuyor.

Yoksa bu kadar ileri gitme cesaretini bulamazlar.

Belediyede amir olarak görev yapan bu kişi hakkında bir an önce gereği yapılmalıdır.

Partim ve şahsım adına yapılan hakaretlerin hiçbirini kabul etmiyoruz.

Rıdvan Genç hakkında bir işlem yapıldı mı bilmiyoruz.

İşlem yapılacak mı merak etmekteyiz.

Bu terbiyesizleri korumak, onlarla aynı seviyeye inmek demektir.”

24 Şub 2018 - 20:38 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

14

Vatandaş - 5 milyar banada versinler bende dikilirim hiç bir rütbe istemeden

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 20:38
13

Osmanli Torunu - Sn.Genç bunlara terbiyesiz demekle gerçek terbiyesiZlere hakaret etmiş oluyorsunuz çünkü bunlar terbiyesiz'in önde gelenleri ve sertifikalılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 20:38
12

haci - Bu hain olacak herif bizim odedigimiz vergilerle maas aliyor sonra bu millete hakaret ediyor.Bu fetocu hainler gibi bu hainde gerektigi gibi ceza alip derhal kovulmasini istiyoruz.Aldigi maasi helal etmiyoruz zehir zikkim olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 20:38
11

vatandaş - evet kimse anasının karnından komiser yada amir olarak doğmuyor ama havadan da çaba harcamadanvda olmuyor . sınava giriyor . ama bu ve bunun gibi birçok kişi sınavsız olarak artık amir ve komiser olarak görevlendirilmiştir. herhalde çok bilgili olduğu için olmalı =) yoksa koca büyükşehir zabıtası ne yapacak . dikilmeye devam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 20:38
10

Vatandaş - Kimse anasının karnından amir veya komiser olarak doğmuyor 2007 den beri amir olarak görev yapıyor kişiliğide ortadadır.iş yalakalığa gelince gazeteci ve siyasetçi kisvesine bürünmüş vatan ve din düşmanlığı yapanlara kimin yalakalık yaptığı ortadadır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 20:38
09

Ersoy Kandemir - Ne zamandır devleti milleti savunanlara bu kelimeleri kullanıyorsun bilmem ama ağzından çıkanı kulağın duymuyor ya da görmüyorsun galiba belediyelerdeki usulsüzlükler zincirini,gerçi senin gibiler ağzını haksızlıklar yerine tarikatlar ve cemaatler için açar ancak,mesele 16 yıldır kazanmak değil,layık olabilme meselesidir.Seçim kazananla sıkıntım yok çok şükür,sıkıntım bölgende bonzayiden çocuklar ölürken seçim kazanlar,sen nerdeydiniz,zina suç olmaktan çıkarken nerdeydiniz,fettullahçılar Zaman gazetesiyle bölgende cirit atarken nerdeydiniz,ben yokuş yaparım ama herşeye değil devlete millete insanlığa yanlış yapanlara,Allah’a kulluk etmek yerine kula kulluk edenlere,haksızlık yapanlara,yanlışlara ağzını açmayanlara,açanların önüne takoz gibi çıkanlara vs....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 20:38
08

marko - Rıdvanın paylaşımları beni çok da şaşırtmadı. büyüklerimiz ne demiş; "her köpek sahibine göre havlar" ...kim bu rıdvanın sahibi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 20:38
07

cihan - Rıdvan GENÇ çakma amirdir onu belirtelim yani memurdur yönetim uygun görmüş yalakalık yaptığı için amirlik vermiş ama çakma dır . Amir vasfını taşıyan bir kişi bu şekilde konuşmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 20:38
05

Cevap - Ersoy kandemir millet sandıkta hesap sorar diyosun ewett 16yıldır hesap soruluyor 12de 12 ..yine aynı olacak göreceksin.. Millet görüyor senide bizide üç beş çapılcuyuda .arkadas düşünce özgürlünü destekleyenler savunanlar düşüncesini paylaiamları idam edecek nerdeyse

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 20:38
04

Hık .abartmayın - Artık sağ sol yok
Ya vatanseversin yada vatan haini
Medyada pkk yı öven devlete ve yönetivilerine belden aşağı kügür edenler varken masum eleştirilermi tehtid oluşturuyor.abartmayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 20:38
03

İZMİT 34 - TÜRKİYE YATSIN KALKSIN DUA ETSİN TEİS ÖLMESİN EĞER ÖLÜRSE İNANIN İÇERSİ Bİ KARIŞACAK ÇÜNKÜ TOPLUM AYRILDI KİMSE KURTARAMAZ ORDU BİLE HERKEZ BİLİYOR ONUN İÇİN DUA EDELİM REİS ÖLMESİN O ZABITALARI NE YAPARLAR SAKIZ GİBİ ÇİĞNERLER BUNU UNUTMAYIN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 20:38
02

Bravo - Söylenmesi gerekeni söylemiş.bu terbiyesize haddini bildirmeleri gerekiyor.bu terbiyesizliğin hesabını soracaktır İbrahim başkan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 20:38
01

Ersoy Kandemir - Son altı ayda belediyede çalışanlarının bazılarıyla ilgili bu haberden çok daha ciddi iddialar var belediye bunlara henüz birşey yapmadı,bu kollamalar günü geldiğinde başlarına dolanır,millet görüyor herşeyi,sandıkta hesabını sorar,ben şimdiden sormak isterim,neden yanlışlara gereken cevapları verdiklerini duymuyoruz belediye başkanlarının!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 20:38


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler