Bizden gizli AKP’ye destek olunacağı… BBP birbirine girdi!

BBP İzmit Belediye Başkan Adayı Abdullah Karacan, il başkanı Mustafa Özdemir ve genel merkez yönetimine bayrak açtı. Kocaeli Büyükşehir’de AKP’nin desteklenecek olmasına tepki gösteren Karacan, “Rahmetli şehit liderim Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözü yerde kalmaz; ‘İnanmadığım bir yolda herkesle yürümek yerine; ,nandığım yolda tek başıma yürümeyi tercih ederim...” dedi

İl başkanı Eyüp Arıcan’ın, İzmit ve Derince gibi kritik ilçelerde aday çıkararak AKP’yi sıkıntıya soktukları gerekçesiyle istifa etmesinin ardından göreve gelen Mustafa Özdemir, genel merkez kararı gereği Kocaeli’de AKP adayı Tahir Büyükakın’a destek vereceklerini açıklamıştı. Özdemir’in bu açıklamasına partinin İzmit adayı Abdullah Karacan tepki gösterdi. BBP İzmit Belediye Başkan Adayı Abdullah Karacan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “BBP Kocaeli il başkanının bazı basın kuruluşlarında ‘il başkanı büyükşehirde AKP’yi destekliyoruz’ haberleri asılsızdır. Biz kimseyi desteklemiyoruz. Desteklemeye de ihtiyacımız yok. Kazanıp kazanmamak da halkımızın sandıkta vereceği cevaptır. Biz haktan ve adaletten yanayız. Kimsenin de esiri ya da satın alacağı bir yönetimimiz yok. Eğer içimizden birileri bizden gizli AKP'ye destek olunacağı vaadi verirse, bu ben de dahil herkes makamından alınır. BBP kimsenin egosu, gizli hesaplarının yapabileceği bir partiyi desteklemeden bize yakıştığı gibi seçime girecek. Rahmetli şehit liderim Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözü yerde kalmaz; “İnanmadığım bir yolda herkesle yürümek yerine; ,nandığım yolda tek başıma yürümeyi tercih ederim...”

18 Şub 2019 - 10:04 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

A. Arif Aktepe - Destici dolduktan sonra o partide ne Alperenlik onuru kalır nede ahlaki bir duruş.
Merhum genel başkandan sonra partinin başına fırıldaklar çöreklendi , izeti nefsi yok edildi AKP yamanmaya çalışıldı . Bir tek sivasta dahil destek alamadılar halen AKP milletvekili BBP yönetiyor. Onur varsa istifa .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 10:04
02

Remzi kaya - Sayın Kocaeli barış gazetesi iki gün önceki Eyüp Arıcan haberiniz ile bu haberdeki Eyüp Arıcan haberi ćok çelismiyor mu?
BBP asla akp yi desteklemiyor.bizim otuz büyükşehir de aday çıkarmıyor olmamız akp yi destekliyormuşuz gibi algılanmış.yada il başkanının bu şekildeki açıklaması böyle algılanmıştır.
BBP hiç bir partinin yancısı ve vagonu değildir.biz belediye adayı çıkardığımız ilçelerde belediye başkan ve meclis üyesi adayları,belediye başkan adayı çıkarmadığı kız yerlerde de belediye meclis üyesi adaylarının ile seçime ittifak yapmadan kimseye yalakalık yapmadan kendi ad ve amblemimiz hilal ve gül ile gireceğiz.hic kimseye diyet borcumuz yoktur aksine bunlardan bir Muhsin Yazıcıoğlu alacağımız vardır.Bizim şehit liderimizi karlar altında bırakanları bizde sandıkta bırakacağım.Belki gücümüz az ama özgül ağırlığımızı hiç bir parti tartamaz.Belki secimi kazanamayız ama sonuca etki edecek güce sahibiz.
Sonuç olarak ülkede beka sorunu var diyenler bu ülkeyi On yedi yıldır yönetenlerin işbilmezliğindendir. Bu ülkenin beka sorunu yoktur.varsa yönetenlerde sorun vardır.Ayrıca bir genel seçim değil yerel seçim yaşıyoruz.her hangi bir il veya ilçede BBP,iyi parti,saadet veya CHP kazanırsa bu ülke beka sorunu yaşarmı.insanın aklı ile oynamasınlar.bunların koltuk sorunu var sadece.
İnsanlarımızı ötekileştirip,ayrıştırıp,birbirlerine düşürmek,illet zillet Cümbüş gibi lakayit söylemler kullanmak süreyi ile vatan haini ve veye vatansever gibi yanlış algılar yaparak asıl beka sorunu üretiyorlar.
Seçimler kavga aracı olmamalı bizler aynı kilimin farklı renk ve desenleriyiz ve bu bizim zenginliğimizdir.hiç kimse akp ye oy verdiği için vatan sever olmayacağı gibi,CHP veya başka bir partiye (HDP hariç)oy verdiği içinde vatan haini olmaz.
Onun için bıraksınlar bu ayrıştırıcı üslupları da adam gibi hizmet etmek için yarışsınlar.kimse kimseyi bir Nisan'da mavi tura bindirmesin de.
Selam ve dua ile

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 10:04
01

GAZİ. - Büyük birlik partili olarak AK partinin dümenine girip onların vebaline ortak olmayın.Dik durun biraz dik.Ayrıca Eyüp Arıcan nın harcanmasınıda kınıyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 10:04


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler