Bıyıklı’ya Köseköy’de yoğun ilgi

Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı ilçe genelinde yoğun çalışmalarını sürdürüyor

Bıyıklı’ya Köseköy’de yoğun ilgi
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi’nin genç ve çalışkan adayı İbrahim Bıyıklı adaylığının açıklandığı günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bıyıklı ziyaret kapsamında geçtiğimiz akşam Köseköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. Hemşehrileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Bıyıklı, “Kartepe, nasipse bizimdir geliyoruz” diyerek iddialı olduklarını söyledi.

Kaynakları israf etmeyeceğiz

Temiz, dürüst ve işin ehli bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden Bıyıklı, kapı kapı gezeceğiz, “halkımızın gönüllere gireceğiz. Allah nasip seçimleri kazanırsak vatandaşlarımızın yaşamaktan mutlu olacakları ve kaynakları israf edilmeyen bir Kartepe ortaya çıkartacağız.” dedi.

20 Şub 2019 - 14:18 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

KARTEPE Li - İbrahim BIYIKLI KARTEPE YE ÇOK YAKISACAK. ADAM GİBİ ADAM. ÇALMAZ HARAM YEMEZ. DÜRÜST .... KARTEPE NASİPSE BIZIMDİR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 14:18


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler