Bir isim daha başvurdu

2019 Mart ayında yapılacak olan seçimler öncesinde Kandıra Belediye Başkanlığı görevine talip olan Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Gökalp Akpir, AKP binasına gelerek ilk başvurusunu yaptı.

Bir isim daha başvurdu
Haber albümü için resme tıklayın

AKP kanadından bir isim daha belli oldu. 2019’da yapılacak belediye başkanlığı için aday adaylığı için Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Gökalp Akpir, parti binasına gelerek başvuru dosyasını teslim etti. Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez’e başvuru dosyasını teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Akpir “Kandıra’mıza hizmet etmek için Allah’ın izniyle büyüklerimizin takdiriyle yola çıktık” dedi.

KEMAL GÖKALP AKPİR KİMDİR?

Gökalp Akpir, 38 yaşında, evli ve bir kız çocuğu babası. Kocaeli doğumlu olan Akpir, lisan eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve İktisat Bölümü’nde tamamladı. Yüksek Lisans’ını ise aynı üniversitede Uluslararası İşletme Bölümü’nde okudu. İzmit Belediyesinde, İşletme İştirakler Müdürlüğü yapan aday adayı, Sarbaş A.Ş ve Bekaş A.Ş yönetiminin de başına geçti. Kartepe Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevi alan Akpil, Kocaeli Üniversitesi ve Kandıra Belediyesi’ne yer bağışında bulunarak destek oldu.

10 Kas 2018 - 12:34 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ebruli̇ - Gökalp'ciğim, Senin gibi İYİ-DÜRÜST ve CÖMERT BİR İNSANIN yolu açık olsun.
Hakkında hayırlısı olsun....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 12:34


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler