Belsa önünde imamoğlu coşkusu

İstanbul İl Seçim Kurulu Ekrem İmamoğlu'na mazbatasının verilmesine hükmetti ve mazbata İmamoğlu'na teslim edildi. Devir teslim töreni için İstanbul Büyükşehir Belediyesi önüne gelen İmamoğlu’nu Belsa önünde de coşkulu bir kalabalık takip etti

Belsa önünde imamoğlu coşkusu
Belsa önünde imamoğlu coşkusu
Haber albümü için resme tıklayın

Maltepe İlçesinin birleştirme tutanaklarının Çağlayan Adliyesi'ndeki il seçim kuruluna ulaşmasının ardından yapılan değerlendirme toplantısından karar çıktı. İstanbul İl Seçim Kurulu Ekrem İmamoğlu'na mazbatasının verilmesine hükmetti ve mazbata İmamoğlu'na teslim edildi. Ekrem İmamoğlu an itibariyle resmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı... İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devir teslim töreni için gelen Ekrem İmamoğlu'nu  İzmit Belediyesi önünde de  büyük bir kalabalık Halk TV ekranlarından takip etti. Coşkulu kalabalık hem dev ekranda hem 25 yıl sonra yaşanan tarihi anı izledi, hem de ‘İmamoğlu'na tezahüratlarıyla destek verdi.

17 Nis 2019 - 18:03 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Bahar geldi - Pırıl pırıl ülke pırıl pırıl İzmit. Bahar getiren başkanlar. Çamur siyasetine pabuç bırakmayan aklı selim başkanlar sizinle yürünecek çok yolumuz var. Bu millet size minnettar kalacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 18:03


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler