BBP’li başkan istifa etti!

Alperen Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Baran Aslan başkanlık görevinden ve partisinden istifa ettiğini duyurdu

Alperen Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Baran Aslan başkanlık görevinden ve partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Muhsin-i tavır ile gönül verdiğim ilahi kelimetullah anlayışı ile Alperen Ocaklarının ve Büyük Birlik Partisinin çeşitli kademelerinde hiçbir sorumluluktan kaçmayarak bu güne kadar görev aldım.

Yerel seçim takviminin açıklandığı günden bugüne tutarsız görüşler, yapılan hatalar neticesinde rahatsızlığımızı ve olması gerekenleri muhataplarına ilettim. Takiben rahatsız olduğum hususların haklı bulunması ve yapılması gerekenler hakkında mutabık kalınmasına rağmen atılması gereken adımlar atılmamıştır.

Oluşan fikir ayrılığı neticesinde Kocaeli Alperen Ocakları İl Başkanlığı görevimden ve Büyük Birlik Partisi üyeliğimden yönetimim ile birlikte istifa ediyorum.”

21 Şub 2019 - 14:41 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Abdullah KANPARA - Geç bile kaldın, tabi ya yeni il yönetimi Serhat efendı gibi akp' ye yalakalik yapmayınca senin de zoruna gitti. Sen de az bir onur olsaydı Serhat efendi ile beraber defolup giderdin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 14:41


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler