Başkan belediyenin makam aracını kullanmayacak!

İzmit’in Leyla Atakan’dan sonra ikinci kadın belediye başkanı olan Fatma Kaplan Hürriyet, belediyeye ait makam aracı yerine şahsi aracını kullanmaya devam edeceğini açıkladı

Başkan belediyenin makam aracını kullanmayacak!
Haber albümü için resme tıklayın

Göreve geldiği ilk günden itibaren uygulamalarıyla dikkat çeken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediyenin makam aracı yerine şahsi aracını kullanacağını açıkladı. Eski belediye başkanı Nevzat Doğan’ın kullandığı makam aracını otoparka çektiren Hürriyet, her yere şahsi aracıyla gidip geliyor.

VEKİLKEN DE KULLANMAMIŞTI

Yaklaşık 5 yıldan beri milletvekilliği yaptığı sırada da devletin tahsis ettiği kırmızı plakalı makam aracı yerine kendi şahsi aracını kullanan Başkan Hürriyet’in bu kararı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. İzmit Belediye Başkanı seçildikten sonra da makam aracı yerine şahsi aracını kullanmaya devam eden Hürriyet, bundan sonra da belediyeye ait makam aracını kullanmayacağını söyledi.

24 Nis 2019 - 17:56 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

izmitli - başkanım birde şu müdür amir kendini bişey sananların altından arbaları alsanızda saltanata son verseniz herkesin altında 24 saat araba bizde istiyoruz ozaman milletin malı bizimde malımız takip edeceğiz yoksa fotoğraflayıp basına vereceğiz saygılar başkanım Sadece mesai saatleri kullanılsın sonra herkes kendi imkanlarınla evinemi gidecek sevgilisinin yanına sakaryayamı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 17:56
05

izmitli - derhal satılsın...icraat lütfen..otoparkta bedavaya bekletilmesin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 17:56
04

CHP - Keşke sadece arabayı kullanmasa.etrafındaki sağındaki solundaki herkes super emekli.Hüseyin, Serdal ,ankaralı gacı,bunların CHP ile ilişkisi yok hepsi 7 bin lira paranın peşinde yani 3 asgari ücret.Fatma sana selam olsun bu yanındakilerin maaşı ne⁉️

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 17:56
02

Devletini seven - Selam olsun çok değerli kocaeli için mücadele eden başkana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 17:56
01

Devletini seven - Ya nasıl birisin başkanım görünümün İslamiyetten uzak.yaptığın işler tam müslümana yakışan işler yetinmin hakkını gözetmek sende hakiki fakiri bulmak insanları içten sevmek yani Allah hoşnut olsun diye sevmek sende insanlar seni gördümü içi ısıtan sevecen bir yapın var sefa başkan gibi.Allahtan tek dileğim hep aynı kal.mal mülk para hepsi bendede var ama huzurum yok çünkü toplumun huzuru yok.Bir semerkantcı olarak seni bir çoğumuz taktir eder sever niçin.kibir göremedik kendini beğenmişlik göremedik..Allah çıktığın kutsal yolda yar ve yardımçın olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 17:56


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler