Başkan Baran istifa etti!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran basın mensuplarıyla bir araya gelerek projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Baran burada görevinden istifa ettiğini de duyurdu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran basın mensuplarıyla bir araya gelerek Körfez’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardı. Başkan Baran burada yaptığı açıklamada Kocaeli Birlikspor’un onursal başkanlığından istifa ettiğini duyurdu. Baran’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Görece geldiğimiz 42 aydan buyana çalışmalarımızı yapıyoruz. 5 yılda 500 Milyon TL yatırım hedefimiz vardı şükürler olsun ki 3 yılda 300 milyon TL yatırım gerçekleştirdik. Hedefimize başarıyla ilerliyoruz. Hesap verebilen bir belediye olacağız demiştik, halkımızla birlikte Körfezi yönetme anlayışını benimsiyoruz. Eski belediye binasının bulunduğu alanda kampüs inşaatı başladı. Kaba inşaatı büyük ölçüde bitti. 2018-2019 Eğitim öğretim yılında bu kampüste eğitim başlamış olacak. Hereke ve İlimtepe’de kampüs inşa edeceğiz.

2017 yılında bütçemiz 230 Milyon TL’idi 2018 yılında ise 245 milyon TL olacak. Türkiye’de nüfusuna oranla en yüksek bütçeye sahip belediyelerden bir tanesiyiz. Halkımızla Çarşamba günleri halk toplantıları yapıyoruz. Esnaf ve yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz. Birçok saygın kurumla bir araya geliyoruz çünkü biliyoruz ki istişarede rahmet vardır. Halkın müdahil olduğu bir anlayış şekli en güzel yönetim şeklidir.

İlçemizde 90’lı yıllardan kalma ve halkın isteklerine yeterli gelmeyen bir hastane vardı” diyen Baran, “İlçemize büyük bir hastane yapmak istiyoruz. Şubat ayı gibi temelini atacağız. 7 bin metrekarelik ek binayı sağlık bakanlığına devredeceğiz. Köylerimize 10 milyon TL’lik bir yatırım yaptık. 8 dönümlük alana kapalı spor salonu inşa edeceğiz. Büyükşehir belediyesiyle birlikte 3 büyük spor kompleksi yapıyoruz. Körfez’de spor yapmayan çocuğumuz kalmayacak şekilde çalışıyoruz. Sporun Başkenti Körfez dedik. 60 okulumuz var. Okullarımızın bütün spor malzemelerini temin ettik.” Başkan Baran ayrıca Kocaeli Birlikspor’un onursal başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyleyerek, “Tavsiyelerimiz dikkate alınmadı. Her şey Körfez için. Ocak ayında 3 bin 100 öğrencimize burslarını da vermeye başlayacağız” diye konuştu.

22 Kas 2017 - 11:46 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

koleksiyoncu - Kocaeli gazetesi aferim size. Bir haber ancak bu kadar başarılı verilebilir. Müthissiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 11:46


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler