Aykut Erdoğdu Darıca’ya geliyor

CHP Darıca İlçe Örgütü, Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’yu ağırlayacak

Erdoğdu’nun mitingi yarın saat 17.00’de gerçekleştirilecek

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, yarın Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek mitingde vatandaşlarla bir araya gelecek. Konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “24 Haziran seçimlerinin Türkiye için, demokrasi için, özgürlükler için, ekonominin düzelmesi için, Cumhuriyet kazanımlarının korunması için son şansımız olduğunu vatandaşımıza anlatmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Seçim çalışmaları kapsamında düzenleyeceğimiz mitingde Genel Başkan Yardımcımız Aykut Erdoğdu’yu Darıca’mızda ağırlayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Demokrasi gönüllüsü tüm halkımız mitingimize davetlidir” şeklinde konuştu.

18 Haz 2018 - 09:39 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler