Ayaz esnafın dertlerini dinledi

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz pazara giderek esnafın sıkıntılarını dinledi

Ayaz esnafın dertlerini dinledi
Ayaz esnafın dertlerini dinledi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Başkan Hüzeyin Ayaz, Vezirçiftliği Mahallesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti, kendileriyle hasbihal etti. Başkan Ayaz, önce mahallede kurulan pazar yerini ziyaret ederek, pazarda tezgah açan her esnaf ile tek tek tokalaştı. Bakkal, kasap, manav, lokanta, market, pastane, kuaför, emlak, nalbur dükkanlarını da kapı kapı dolaşan Başkan Ayaz, esnafın yüzünü güldürdü.

Başkan Ayaz, ziyaret sonrası şöyle konuştu:

"Esnafımız devletimizin ekonomik temelini oluşturan en önemli unsurlarındandır. Biz de 7 Yıldızlı Kent Başiskelemiz’in ekonomisine değer katan tüm esnafımızın yanındayız. Bu nedenle her zaman onların dertleriyle dertleniyoruz. Çözümü için üzerimize düşen görevi yapma adına onları sık sık ziyaret ediyoruz. Bu hafta Vezirçiftliği Mahallesi esnafı ile bir araya geldik. Onların dertlerini dinleyerek sonuç odaklı çözümler üretmek için neler yapabileceklerimizi dile getirdik. Bu doğrultuda incelemelerde bulunduk ve yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarımızı verdik. Vatandaşlarımızın memnuniyetlerini dinledik. Ben kendilerine göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum."

20 Nis 2018 - 13:13 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler