Ayaz, Beşiktaş ile yarışıyor

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ve Türkiye Sanayici İş Adamları Derneği (TÜSİAD) işbirliğiyle hazırlanan Türkiye Mükemmellik Ödülleri bu yıl sahiplerini buldu. KALDER’in mükemmellik ödülünü ise ilimizden Başiskele Belediyesi aldı

Kısa adı KALDER olan Türkiye Kalite Derneği 2017 yılının Mükemmelliyet Ödüllerini dün düzenlediği tören ile birlikte sahiplerine verdi. İlimizdeki belediyeler arasında bu ödülü alan tek belediye ise Başiskele oldu. Başiskele Belediyesi Mükemmeliyette Yetkinlik 4. yıldız ödülüne layık görüldü. Mükemmelliyet ödülü alan bir başka belediye de İstanbul Beşiktaş Belediyesi oldu. Uzun yıllardır belediyecilik faaliyetlerinin yapıldığı Beşiktaş Belediyesi mükemmellikte 4. Yıldızdan 5. Yıldıza yükselirken, henüz 8 yıllık ilçe olan Başiskele Belediyesi 4. Yıldız ödülünü almayı başardı. Böylelikle Türkiye Kalite Derneği’nin yaptığı çalışmalar sonucu Mükemmelliyet ödülünü kazanan Başiskele Belediyesi, uzun bir mazisi olmamasına rağmen hızla gelişeme göstermesinin karşılığında Kocaeli sınırlarını aşıp Beşiktaş gibi büyük bir ilçeyle yarışabilecek düzeye geldiğini gösterdi. Başkan Hüseyin Ayaz’ın bu ödülün kazananları olarak Başiskele Belediyesi’nin idarecileri ve çalışanları işaret etmesi ekip anlayışına verdiği önemi ortaya koydu.

23 Kas 2017 - 16:00 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler