“Ayak oyunlarına kurban gidecektim”

İlimizde bir dönem gazetecilik yapan Köksal Tüfekçioğlu, İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu

İYİ Parti’nin kurulmasından itibaren partide görev alan Köksal Tüfekçioğlu, yapılan kongrelerin ardından partiden istifa ettiğini duyurdu. Kendisine herhangi bir görev verilmemesi nedeniyle istifa ettiği tahmin edilen Tüfekçioğlu istifasını şu cümlelerle duyurdu: “Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Meral hanım önderliğinde çıktığımız memleket davasında mensubu bulunduğum İYİ Parti çatısı altında siyaset hayatımı bugün itibariyle noktalandırıyorum. Halen memleket sevdası yerine ‘az olsun benim olsun’ sevdası yaşayan bazı kişilerin öncelikle davamıza ve Meral hanıma zarar vermesi ve bunu da kirli ayak oyunlarıyla başarıya ulaştırması biz siyasete yeni girmiş kişileri davamızdan soğutmuştur. Bu nedenledir ki; biz davamız için çalışırken altımızın oyulduğunu göremeyip bazı ayak oyunlarına kurban gideceğimizi anladığımızdan ve bir basın mensubu olarak etik değerlerimizi aştığımız düşüncesiyle üzülerek de olsa davamdan çekiliyorum. İyiler her zaman kazanacaktır. Yeter ki düşünceler iyi olsun. En derin sevgi ve hürmetlerimle, hoşçakalın.”

10 Şub 2018 - 16:58 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Kemal - Partiye katılmak nasıl bir insanın tercihi ise ayrılmak istifa etmekte hakkıdır hayırlısı olsun üzüldük inşAllah ileride pişmanlık duymaz sayın köksalbey

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Şubat 16:58
01

Ersoy Kandemir - Hayırlısı olsun hakkında Köksal bey.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Şubat 16:58


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler