Arsa toplayan belediye yetkilisi kim?

CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, son günlerde Çayırova kamuoyunda tartışma konusu olan önemli bir konuyu gündeme taşıdı. Kaya, Çayırova belediye başkanı Demirci’ye “belediye çalışanlarını zan altında bırakıyorsunuz” dedi.

Arsa toplayan belediye yetkilisi kim?
Haber albümü için resme tıklayın

Çayırova ilçesinde son günlerde bir tartışmadır gidiyor. İddialara göre Çayırova belediyesinde Şevki Demirci’ye yakın olduğu söylenen bir belediye yetkilisinin ilçenin kritik noktalarında arsaları var. Belediye geliri ile bu arsaların elde edilmesinin imkansız olduğunu düşünen Çayırovalılar fısıltı yoluyla bu konu hakkında yorumlarda bulunuyorlar. Ancak tüm bu konuşulanlara karşın Başkan Şevki Demirci kayıtsız kalıyor, cevap vermiyor. CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya ise bu konu ile yakından ilgileniyor. İlçe başkanı Kaya, yaptığı yazılı açıklamada Şevki Demirci’nin konuşulan iddialara cevap vermesini aksi taktirde belediye çalışanlarını zan altında bıraktığını söyledi. Kaya sözlerini şu şekilde sürdürdü.

“CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya yaptı yazılı basın açıklamasında Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirciye seslenerek son zamanlarda Çayırova kamuoyunda Belediyede yetkili bir konumda bulunan bir görevlinin Çayırova’da çeşitli mahallerde çok sayıda arsasının bulunduğu konuşulmaktadır.

“Son zamanlarda Çayırova kamuoyunda belediyede yetkili konumda bulunan bir görevlinin Çayırova’da çeşitli mahallelerde çok sayıda arsasının bulunduğu konuşulmaktadır. Bu konuşulan konular gerek belediyemizi gerekse Belediye çalışanlarını zan altında bırakmakta ve üzmektedir. Konu ile ilgili olarak Çayırova Belediye Başkanı Sayın Şevki Demirci’yi kamuoyuna açıklamada bulunarak bu söylentilerin ortadan kalkmasını sağlamaya davet ediyorum” dedi.

CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya’nın bu çağrısına Şevki Demirci’den ne cevap geleceği merakla bekleniyor.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya

06 Şub 2018 - 18:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Kocaeli il valisine sesleniyorum,benim canımı çok sıkmaya başladınız siz ve mahiyetinizdekiler,Allah öncelikle topunuzun belasını versin demek istemiyorum ancak ili Gül önceki tarafıma açılmış disiplin soruşturmasının cevabını almak için dilekçe yazmam gerekiyormuş,bana bakın ulan devletin kanunu kafanıza göre çarpıtırsanız yemin ederim alayınıza herkesin içinde öyle bir söverimki bir daha değil kaymakamlıktaydı polis memurunun görev yerini değiştirmeyi bu ili terk etmek istersiniz!!!!!!!!Alayınıza düşmanım bir dahası yok,uyuzluğun alemi de yok,kaktüsü ben yolladım varsa rahatsızlığı olan çağırır,kancıklık yapana acımadığımı da herkes bilsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Şubat 18:48


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler