Anket yapılsa “sıfır” çekerim

Derince’de bugün Derince Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 12. Olağan Genel Kurulu vardı ancak genel kurula sonuçlar değil belediye başkanının itirafı damga vurdu

Anket yapılsa “sıfır” çekerim
Haber albümü için resme tıklayın

Derince’de bugün Derince Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 12. Olağan Genel Kurulu vardı. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da davetli olduğu genel kurula gelerek burada bazı açıklamalarda bulundu. Genel kurulun sonucundan çok Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un itirafları genel kurula damga vurdu. Şu an anket yapılsa 0 çekeceğini söyleyen AKP’li Belediye Başkanı Bulut erken havlu atmış gibi gözüküyor.

Bulut’un şaşırtıcı açıklamaları ise şu şekilde: “Derince artık eski Derince değil. 1994’te kurulan Derince Belediyesi halen bazı sorunlarla boğuşuyor. Derince’nin en büyük sorunu altyapıdır. Çalışmalarımız yürütürken bazen vatandaşları ve esnaf arkadaşları zor durumda bırakıyor olabiliriz ama çalışmaların tamamlanması için bunu yapmak zorundayız. Biraz sabırla biraz fedakarlıkla bu altyapı çalışmalarını bitirmeliyiz. Belki de şuanda anket çalışması yapılsa bana 0 oy çıkar ama olsun biz yine de çalışmaya devam edeceğiz. Genel kurulunuz hayırlı olsun. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun”

17 Şub 2018 - 16:40 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Baki̇ Tehallük Küçük - SN.ERSOY..SİZ BİRDE VALİ MUAVINİNİN MAKAMINA GİTSENİZDE..SİZE DİNLERKEN BİR OTURUŞUNU GÖRSENİZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 16:40
05

Dr Ersoy Kandemir - Derince kaymakamını daha başarısız ve yönetim zaafiyeti olan biri olarak,devlet adamına yakışmayan davranışlara sahip olmasından ötürü tez gitmesini dilerim.Saygılarımla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 16:40
04

sinan kukul - Boyle itici boyle ukala adami nasil başkan yaparlar anlamiyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 16:40
03

Derinceli - Anket yapılmasına gerek yok Haydar efendi zaten sıfır çekiyorsun Derince halkının yüzde doksanı seni istemiyor öyle göstermelik bir kaç proje yapıp kazanacağını zannetme derincenin yolları köstebek yuvasına döndü çık bir bak bakalım hertaraf bislik içinde senin değerli müdürlerin sadece bankamatik müdürleri sor bakalım hiç çıkıp derincenin eksiklerini tespit ediyorlar mı sadece işleri altına verdiğin arabalarla evlerine gidip gelmek şu zabıta müdürüne sor bakalım hergün bu harfiyat kamyonları ortalıkta ne geziyor bakan yok gören yok ama biz halk olarak akıllandık artık sizlere oy moy yok bunu bilesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 16:40
02

Baki̇ Tehallük Küçük - BİR ALLAH'IN KULU'DA MEMNUNUM DESİN..BU ADAM;VATANDAŞA, EZİYETTEN ZEVK ALIYOR.HİZMET YAPTIĞINI ZANNEDİYOR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 16:40


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler