Anket şirketinden flaş seçim açıklaması!

KONDA araştırma şirketinin Genel Müdürü Bekir Ağırdır, 24 Haziran erken seçimleri için flaş açıklamalarda bulundu

Ağırdır, "Erdoğan yüzde 45 alırsa vatandaş iktidarın değişmesini istiyor demektir. Yüzde 40 civarında bir Erdoğan oyu görürsek toplum umudunu kesmiş demektir" açıklamasını yaptı.

RS FM’de yayınlanan Yavuz Oğhan’dan ‘Bidebunudinle’ programına konuk olan KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

“TAYYİP BEY BAHÇELİ’YE BIRAKTI”

İkinci tura kalınması halinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve CHP’nin adayı Muharrem İnce’nin yarışacağına ilişkin öngörüde bulunan Ağırdır, AKP’nin İYİ Parti’ye, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ise Meral Akşener’e karşı temkinli bir tavır içinde olduğunu da aktardı. Ağırdır, “Tayyip bey, bu tartışmayı Devlet Bahçeli’ye bıraktı” dedi.

“TOPLUM ERDOĞAN’DAN UMUDUNU KESMİŞ DEMEKTİR”

“Muhalefetin adaylarından birisi yüzde 30’u aşarak ikinci tura kalırsa, ya da Tayyip Erdoğan ikinci tura yüzde 45’in altında bir oyla kalırsa, o zaman vatandaş iktidar değişikliğine karar vermiş demektir” diyen KONDA Genel Müdürü, “Yüzde 40 civarında bir Tayyip Erdoğan oyu görürsek, toplum ondan umudu kesmiştir” ifadelerini de kullandı.

16 May 2018 - 20:08 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

gül pembe - yani ince yüzde 25 alırsa kazanmışmı oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 20:08
05

Ayhan - tamamcılar 25 haziranda yorumlarınızı burada bekliyor olacagım....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 20:08
03

KAZIM - Böyle bir algıyla insanlar etkilenecekmi sanacak neden gerçeği yansıtmıyorsunuz sonrada sukutü hayale uğruyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 20:08
02

AYHAN - aç tavuk kendini darı ambarında zannedermis...umitleriniz kursanizda kalmasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 20:08


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler