Akşener, Ulusoy’u defterden sildi..!

İyi Parti Genel Başkanı, İzmitli Meral Akşener Haluk Ulusoy’un istifasıyla ilgili soruda Ulusoy’u görmezden gelerek cevap verdi. O röportaj tartışma yarattı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme ilişkin Posta.com.tr'ye önemli açıklamalarda bulundu. Meral Akşener, NATO'daki fotoğraf skandalından, Haluk Ulusou ve Cevher Cevheri'nin istifasına ve AK Parti'nin Atatürk açılımına kadar pek çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. Haluk Ulusoy ile ilgili soruya Ulusoy’dan hiç bahsetmeden cevap veren Meral Akşener adeta Ulusoy’u defterden sildi. Kocaeli’nin Akşener için bahsedilmeyecek kadar önemsiz olması ise tepki çekti.

İşte o soru ve cevabı;>

+İYİ Parti'de istifalar oldu. (Haluk Ulusoy ve Cevheri) Bu istifalarla ilgili neler söyleyeceksiniz? Beklediklerini bulamadılar mı?

-Ben sayın Cevheri'ye karşı mahcubum. Kişisel olarak çok zorlu bir süreçten geçtim. Bir tarafa partinin kurdurulmamasına yönelik bir tavır vardı, 3 ay sonra kurulma belgesinin verileceği gibi durumlar oldu. Cehennem gibi bir alandan çıktım geldim. Kendisine karşı çok mahcubum. Bunu dürüstlükle söylemek zorundayım. Çok değer verdiğim ve İyi Parti bünyesinde görmek için çok çaba harcadığım bir kişidir. Teşkilatlanma modeli ve kadrolaşmaya ilişkin itirazları oldu. O nedenle ayrıldı. Ben de kendisini samimiyetle söylüyorum razı etmek için çok uğraştım. Dostluğumuz baki olarak ayrıldık. Hala bir ümidim var ki inşallah birlikte yol yürüyebiliriz.

21 Kas 2017 - 16:36 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler