Akşener: Sandıklar patlayacak

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener katıldığı televizyon programında oldukça iddialı açıklamalarda bulundu

Meral Akşener, Uğur Dündar'ın dip dalga ile ilgili sorusuna, "Anket yapan arkadaşların tamamı şunu söylüyor; Eskiden 80 eve giderdik şu kadarı cevap verirdi. Şimdi 140 eve gidiyoruz şu kadarı cevap verilmediği için... Dolayısıyla kendileri açısından da yarın mutlaka bir anlatma ihtiyacı doğacak. Diyecekler ki, bir dip dalga vardı seçmen sessizdi biz göremedik" şeklinde cevap verdi.

Halk Arenası’na katılan Meral Akşener, dip dalga ve anket sonuçları hakkında şöyle konuştu;

DİP DALGA

“Şimdi mitingden sonra üst baş değiştirmek için durduk. Bilecik’ten sonra. Aileler gördü geldiler fotoğraf çektirirken dedim ki, ‘Bakın çocuklar bu fotoğrafların karşılığı bir oydur.’

Bir tanesi dedi ki, ‘Meral anne oylar senin!.’

Daha büyük bir tanesi de döndü dedi ki, ‘Merak etme Meral abla sandıklar patlayacak!”

ANKET KONUSU

“Anket yapan arkadaşların tamamı şunu söylüyor; Eskiden 80 eve giderdik şu kadarı cevap verirdi. Şimdi 140 eve gidiyoruz şu kadarı cevap verilmediği için. Dolayısıyla kendileri açısından da yarın mutlaka bir anlatma ihtiyacı doğacak. Diyecekler ki, Bir dip dalga vardı seçmen sessizdi biz göremedik. Yani bilimsel yöntemlerimiz işlemedi. Farklı bir şey geliyor. Şartlarımız 1946’dan daha ağır ama neşeyle heyecanla mitingler yapıyoruz.”

17 Haz 2018 - 22:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Engin - evet sandıklara patlayacak akp sandıkları patlatacak sizi sandıktan ise vatandaşın tokadı cıkacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 22:48
01

Ersoy Kandemir - Aman patlama kelimesinden uzak duralım bizim Kocaeli valiliğinin gıcığı var bu kelimeye de :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 22:48


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler