AKP’nin suni gündemine malzeme olmayacağız”

AKP Bursa Milletvekili İsmail Aydın’ın TBMM Anayasa Komisyonu’nda Anayasa’nın ilk 4 maddenin değiştirilmesi ile ilgili teklifine dair İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Selman Gürpınar açıklamada bulundu

AKP Bursa Milletvekili İsmail Aydın’ın Anayasa’nın ilk 4 maddesinin değiştirilmesi ile ilgili teklifine dair yaptığı açıklamada İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Selman Gürpınar, “AKP’nin suni gündemine malzeme olmayacağız” dedi.

Gürpınar’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “AK Parti Bursa Milletvekili Sn. İsmail Aydın, TBMM Anayasa Komisyonunda Ak Parti Grubu ile birlikte Anayasamızın ilk 4 Maddesinin değiştirilmesi teklifini sunmuşlardır. Görünen o ki, uçuruma sürüklenen ülke ekonomisini, işsizliği ve yoksulluğu unutturmak amacıyla ilerleyen günlerde önümüze böyle bir gündem getireceklerdir. Zamanı geldiğinde Ak Partinin yaratacağı bu suni gündeme malzeme olmayacağız. Bu sebeple bu konudaki fikrimizi ayan beyan dile getirmemizde fayda vardır.

1. Ak Parti, ülke ekonomisini yönetememektedir. 2. Yönetilemeyen ekonomiden çıkış yolları aranmak yerine suni gündem yaratılmak istenmektedir. 3. Hazırlanan suni gündem Anayasanın ilk 4 maddesinin değiştirilebileceği tartışmasıdır. 4. Bu tartışma TBMM Anayasa Komisyonunda Ak Parti milletvekilleri eliyle başlatılmıştır. 5. Anayasanın ilk 4 maddesi, Cumhuriyet rejimini, Dilimizi, Bayrağımızı, İstiklal Marşımızı ve Başkentimizi içermekte olup değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif dahi edilemez niteliktedir. 6. Ak Parti, bu milli değerlerimizden rahatsız olduğunu bugün bir kez daha ve resmi bir yolla dile getirmiştir. Her şeyden çok değer verdiğimiz yüce Türk Milleti... Unutmayın. Bu suni bir gündem olacaktır. Değil Ak Parti, cihan-ı alem gelse bu değerlerimizi değiştiremez.”

19 Nis 2019 - 20:53 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İyiyiz iyi - İyi partiye böyle İlçe başkanı yakışır işte hem yakışıklı hem zeki ve bilgili hemde ahlaklı daha ne olsun, iyi ayar veriyor:)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 20:53


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler