“AKP’nin kediyle işi olmaz!”

AKP İzmit İlçe Başkanlığı İzmit sınırlarında kurulacak 756 sandıkta 24 Haziran günü görev yapacak olan 3 bin 24 sandık müşahidi ve 350 okul sorumlusu olmak üzere 3 bin 374 kişinin eğitim çalışmasını yaptı.

Sandık Müşahitleri Eğitim Programında her sandıkta görev yapacak 4 sandık müşahidi, seçim günü sandık başında yapılacak olan çalışma hakkında bilgi aldı. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İl Seçim İşleri Başkanı Ahmet Berberoğlu, meclis üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İl Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim çalışmasının önemini anlattı. Seçimi sandıkta kazandıklarını söyleyen Ayaz, “Maşallah İzmit. Biz sandıkta önce Allah’a sonra sandık başındaki arkadaşımıza güveniriz. Öyle kediyle işimiz olmaz. Yenilgiye kılıf bulmayın. Sandıklarımıza sahip çıkalım. Bunların yapacağı hamleler karşısında sabırlı olalım. Yıkım ekibinin yanlışlarının karşısında sakin olun. Gerilimin tarafı olmayın”dedi.

İl Seçim İşleri Başkanı Ahmet Berberoğlu, seçim günü sandık müşahitlerinin yapacaklarını anlattı. Berberoğlu, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapamayacağı tek iş sandık başında AKP’ye atılacak oyları koruyamaz. O yüzden bu görevi bize verdi. Biz görev bilinci ile bu anlayışla görevimizi yapacağız. Seçim sabahı saat 06.00’da mahalle teşkilatları ile bir araya gelip kahvaltımızı yapacağız. Görev kartlarımızı alacağız ve var gücümüzle sandığa sahip çıkmak için sandıkların başında olacağız” dedi.

18 Haz 2018 - 21:08 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Cühela - Doğru kedi mediyle işiniz olmaz. Zaten milyar dolarlık ihaleler dururken bu boş işlerle uğraşılır mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 21:08
02

Kocaeli TAMAM - Kediyi kullandınız ysk ve mühürsüz oy hakkınız da doldu şimdi plan ne. Ah ayakkabı kutucukları ahhhh!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 21:08
01

Ersoy Kandemir - Trafodaki kediden kasıtsa o kedi bildiğin dört ayaklı kedilerden değil işiniz olmaması da normal,anormal olan bu millette hep bir kuşku uyandığı,MİLLETİNKUŞKIYA DÜŞÜRMEYE KİMSENİN HAKKI YOK,özellikle de sizin:)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 21:08


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler