AKP’nin eski başkanları 2019’u konuştu

AKP’de geçmiş dönemlerde görev yapmış eski ilçe belediye başkanları buluştu. Burada konuşan il başkanı Ceyhan, başkanların görev süreleri boyunca ellerinden gelen fedakarlığı yaptığını dile getirdi

AKP’nin eski başkanları 2019’u konuştu
AKP’nin eski başkanları 2019’u konuştu
Haber albümü için resme tıklayın

AKP’de istişare kurulu toplantıları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta geçmiş dönemde ilçe başkanlarıyla bir araya gelen AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve milletvekilleri bu hafta Marina Kafe’de geçmiş dönemde görev yapmış olan ilçe belediye başkanlarıyla buluştu. İstişare kurulu toplantısına AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın yanı sıra AKP Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Sami Çakır ve geçmiş dönemlerde görev yapmış ilçe belediye başkanları katılım gösterdi.

Programda konuşan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan şunları kaydetti: “Geçen hafta olduğu gibi istişare kurulu toplantımızı yapıyoruz. Geçen hafta geçmiş dönemde görev yapmış ilçe başkanlarımızla bir araya gelmiştik. Bu hafta da geçmiş dönemde görev yapan belediye başkanlarımızla buluştuk. Kent ve ülke gündemine ilişkin müzakerelerde bulunuldu. İnşallah önümüzdeki hafta istişare kurullarımızdan geçmiş dönem il yöneticilerimizle bir araya geleceğiz. Yarın il kadın kollarımızın kongresine başkanlarımızı davet ettik. 2019 seçimleri öncesi neler yapabilirizi konuştuk. Başkanlarımız “Üzerimize düşen görevi yaparız” mesajı verdi. Başkanlarımız görev sürelerinde parti politikalarına uygun ne gerekiyorsa onu yaptılar. Hizmetin millete ulaşmasında başkanlarımızın fedakarlıklarını biliyoruz. İl Gençlik kollarımızın kongresine de başkanlarımızı davet ettik. Ben belediye başkanlarımıza emeklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

12 Oca 2018 - 14:59 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler