AKP’li Soba’dan Erdoğan’a dikkat çeken gönderme!

AKP Gebze İlçe eski Başkanı Hasan Soba, bir türlü il yapılmayan Gebze ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dikkat çeken bir göndermede bulundu

AKP’li Soba’dan Erdoğan’a dikkat çeken gönderme!
Haber albümü için resme tıklayın

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde adaylar için açılan bağış hesaplarına yurdun dört bir yanından para yatırılmaya devam ediliyor. Vatandaşlar, destekledikleri adayın hesabına bütçeleri el verdiğince bağışta bulunuyor, seçim çalışmalarına katkı sunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağış yapan isimlerden biri de AKP Gebze İlçe eski Başkanı Hasan Soba oldu. Diğer pek çok partilisi gibi o da liderine bağışta bulundu ancak onun bağışı maddi açıdan değil, verdiği mesaj açısından dikkat çekti. Zaten, bu bağışı habere konu eden de bağışın miktarı ile verilen mesajdı. Soba, Erdoğan’a 82 liralık bağışta bulunduğunu Facebook’ta dekontu ile paylaşıp, üzerine ise şu notu düştü: “Reisin seçim kampanyasına yaptığımız bağışı anlamlı olsun diye 82.00 TL ye bölerek yatırdık.”

“82’ye bölerek yatırdık” derken tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde yatırdığını anlatıyordu Soba ancak ülkemizdeki il sayısı 82 değil, 81… Peki, Soba; 82’ye neden böldü bağışını? Bilindiği gibi Gebze halkının uzun yıllardır hayalini kurduğu, yaşadıkları ilçenin il olması. Bunun için özellikle sivil toplum kuruluşları ve Batı yakasındaki basın bastırıyor. Gebze halkının önemli bir bölümü ilçelerinin il olmasından yana ancak yıllardır süren bu hayalleri bir türlü gerçekleşmedi. Hasan Soba da Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a, 82 liralık bağış ile “Gebze’yi il yapın” mesajı göndermiş oldu.

24 May 2018 - 12:09 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler