AKP’li kadınlardan 8 Mart’a özel tiyatro

AKP İzmit İlçe Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ‘Milli Mücadelenin Cesur ve Kayıp Kadınları’ isimli tiyatro programı düzenliyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenmeye başladı. Bu kapsamda AKP İzmit İlçe Kadın Kolları ‘Milli Mücadelenin Cesur ve Kayıp Kadınları’ isimli tiyatro programı düzenliyor.

7 Mart Çarşamba günü saat 20.00’da Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde sahnelenecek tiyatro gösterisi için Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve kadın kolları yöneticileri Sivil Toplum Örgütleri siyasi partilere davetiyeleri takdim ederken kentin dört bir yanında da broşür dağıtımında bulunuyor.

Yoğun katılımın beklendiği tiyatro gösterisiyle ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, vatanın savunmasına aktif görev alan ve milli mücadelede önemli görev alan kadınların anlatılacağı tiyatro gösterisine tüm halkı davet etti.

06 Mar 2018 - 15:01 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler