AKP’li isim, Abdullah Gül’e “Meze” dedi!

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün muhalefetin “Çatı” adayı yapılacağı iddiaları gündemdeki yerini korurken bu iddialara Gül’ün sessiz kalmasına AKP Gençlik Kolları eski Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu’ndan çok sert bir tepki geldi. Karaosmanoğlu, Erdoğan’ın karşısında olanları “Şer” cephesi, Abdullah Gül’ü ise “Meze” olarak niteledi

AKP’li isim, Abdullah Gül’e “Meze” dedi!
Haber albümü için resme tıklayın

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluş aşamasında yer aldı Abdullah Gül. Bu partiye geçici de olsa Genel Başkanlık yaptı. Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı görevlerinde bulundu. Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi yasağı olmasından dolayı, CHP’nin Erdoğan’ın önünü açıp milletvekili seçilmesine kadar genel başkanlığı ve Başbakanlığı emanet olarak taşıdı. Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçildiğinde Abdullah Gül’ün Başbakan yapılacağı beklentileri vardı kamuoyunda ancak Gül’e böyle bir teklif dahi götürülmedi. AKP mi vefasızdı, yoksa Gül mü partisinden uzaklaşmıştı bilinmez, bugünlerde Erdoğan’a rağmen Abdullah Gül’ün muhalefetin adayı yapılabileceği söylentileri kamuoyunda dolaşıyor. Abdullah Gül’ün bu iddialara yönelik “Öyle bir şey olmaz ya da olur” şeklinde bir söyleminin olmaması kimi AKP’lileri kızdırdı. O isimlerden biri de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu, AKP Gençlik Kolları eski Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu idi. Karaosmanoğlu, bu konuda üst makamlardan bir açıklama gelmesini beklemeden tavrını ortaya koyarak Abdullah Gül’e “Meze” dedi, Gül’ün kendisi için bittiğini kaydetti.

İsmail Karaosmanoğlu, attığı twitte, muhalefeti de şer cephesi ilan etti. İşte Karaosmanoğlu’nun o twiti: “Benim Cumhurbaşkanı adayım kardeşim Tayyip Erdoğan’dır diyemeyip şer cephesinin tüm pazarlıklarının mezesi olan Abdullah Gül benim için bitmiştir. Bu saatten sonra aday olup olmamasının hiçbir önemi yok!”

24 Nis 2018 - 12:24 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Ersoy Kandemitoğulları - Allah’ın gazabı kul hakkı yiyenlerin üzerinden eksik olmasın!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 12:24
04

Cemal - İsmail , bu ne saygısızlık, bu ne terbiyesizlik .?sen anandan, babandan hiç mi bir şey öğrenmedin. Önüne gelene bedavadan sallıyorsun. Sadece sen değil, kendini bilmez herkes sallıyor. Yahu demokrasi niye var? Aday olur , olmaz size ne? Nedir bu çamur? Bu ülkenin cumhurbaşkanlığı yapmış kişisine , daha hiç bir açıklama yok ken , yok fetocu, yok kandile yakın gibi çok çirkin yakıştırmalar yazılıyor. Demokrasi insana saygıdır. Bunun aksini düşünenlerin ne insana ne demokrasiye saygısı vardır. Terbiyesizdir, kendini bilmezdir. Ağzından salyaları akan bir yaratık gibi insanlara kimse saldırmasın. İsteyen istediği partiye gider, istediği partiden aday olur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 12:24
03

Ks - Bu feto severleri konusturuyorlar bu ulkede.koltuk gidince yargilanacaklar son cirpinislar ihaleci rantcilar hesap verecek rusvetleri sorulacak elbet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 12:24
02

Kemal - SAYIN GÜL BÜTÜN KABAHAT SENDE MADEM SANA YANLIŞ YAPILDI DERHAL PARTİ KURACAKTIN VE BAŞKAN OLACAKTIN OYSA ŞİMDİ ÇOĞUNUN TEPKİSİ VAR SANA KARŞI BU SAATTEN SONRA ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ YAZIK ÜZÜLDÜK İŞİN ÇOK ZOR ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 12:24
01

Abdülhamit han - Selamunaleykum arkadaslar.Kedi yetisemedigi cigere mundar dermis.Bunlarda saraydaki koltukkarini millet devirecek diye korkmaya basladilar.Ama bunlar nafkke islerdir.Bu millet Allahin izni ile adaletsizliklerin suc ustu yakalanan bakan ve cocukkarinin hesabini soracaktir.Buda boyle biline.Nokta.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 12:24


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler