AKP’li başkana bıçaklı saldırı!

AKP’li belediye başkanı silahlı saldırıya uğradı

Kayseri'nin Yahyalı ilçesi AKP'li Belediye Başkanı Esat Aktürk,bıçaklı saldırıya uğradı.

Kayseri'nin Yahyalı ilçesi AKP'li Belediye Başkanı Esat Aktürk bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ambulans helikopterle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi altına alınan Aktürk' ün durumunun iyi olduğu bildirildi.

22 Şub 2018 - 09:58 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Aslan Devletçi - Bıçağı çok severim ama insanları yaralamayı değil,et dilimlemeyi severim.En büyük silah tükenmez kalemdir,halkımıza hakkını aramayı,dilekçeyle aramayı tavsiye ederim,inanın en etkili çözüm,hukuğa inanmak lazım kişisel almayın ama herkes uyarsa,yanlış yaptığımızda özür diler zeytinyağlık yapmazsak,yanlışa değil doğruya özenir güzel dil kullanırsak herşey daha güzel olacaktır.Allahın yolundan şaşmamak insanca yaşamak için doğruları savunalım,dilekçe yazalım;),yazmak istemeyende yazmaz ama bıçağı et kesmek için kullanalım insan için değil!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 09:58


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler