AKP’li başkan POSCO’yu savundu!

Son günlerde yaptığı işçi kıyımı ile yaklaşık 50 emekçiyi kapı önüne koyan POSCO’ya AKP’li eski başkan sahip çıktı

AKP’li başkan  POSCO’yu savundu!
AKP’li başkan  POSCO’yu savundu!
Haber albümü için resme tıklayın

POSCO’da bir süredir DİSK Birleşik Metal-İş’in örgütlenme çalışmaları sürüyor. Fabrikada pek çok işçi sendikaya üye oldu. Bunun üzerine fabrika yönetimi harekete geçti ve 3 günlük süreçte yaklaşık 50 işçinin iş akdini feshetti. İşten atılan işçiler ise POSCO önünde direnişe başladı. Vatandşalar, “Bu kentin ekmeğine yiyen POSCO büyük yanlış yaptı” yorumlarıyla olaya tepki gösterdi.

AKP’li eski gençlik kolları başkanı, eski ilçe yöneticisi Muharrem Tutuş ise POSCO’ya sahip çıktı. Sosyal paylaşım sitesi hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayan Tutuş şu ifadeleri kullandı; “POSCO'ya ülkemizin ekmeğini yiyor anlayışı ile bakmak yanlış. Aynı zamanda Türkiye'de üretiyor, istihdam sağlıyor ve ülkemiz kazanıyor...

Ortada düşman yok, uzlaşılmalı ve tüm taraflar kazanmaya devam etmeli...”

18 Kas 2017 - 13:50 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

ersoy gülsüm kandemir - Bu ilde İzmit çocuklarının hakkını yiyorsan,demekki fazlaca billur yemişsin demektir,ülkenin her yerinden hak yeme haberlerinin biri bitiyor biri başlıyor.Ayarsız şahsiyetsizler çok da,koskoca adamsın be bakan,bu ilin çocuğusun,merak edtmiyormusun hiç vatandaş perişan oluyorken yarın birgün ben de akrabalarımda aynı kötü davranışlara maruz kalırızda hakkımız yenilir diye.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 13:50
01

haluk - Arkadaslar.Sendika agalarinin oyununa gelmeyin.Uyanik olun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 13:50


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler