AKP’li başkan kalan borcu açıkladı!

AKP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz seçim sürecini değerlendirdi. Büyükgöz Gebze Belediyesi’nin dudak uçuklatan borcunu da açıkladı

AKP’li başkan kalan borcu açıkladı!
Haber albümü için resme tıklayın

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz AKP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısında Gebze Belediyesi’nin borcunu açıkladı. Büyükgöz açıklamasında Gebze Belediyesi’nin yapılandırılmış haliyle 366 milyon TL borç stoku var. Biz bunu disipline edip, ihtiyaç olan hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Bu çerçevede çok mağdur ve alacaklı olan küçük kalemleri süratle ödemeye başladık” dedi. Toplantıya Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra, AKP Kocaeli İl Başkanvekili Miktad Aydın, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AKP Gebze Kadın Kollar Başkanı Şenay Önder, AKP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldı.

“VERİLEN SÖZLER YERİNE GETİRİLECEK”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 400 bin Gebzelinin belediye başkanı olacağını vurgulayarak “ 77 günlük kamp döneminde Gebze’yi karış karış gezdik. Hangi sokakta nelere ihtiyaç olduğunu belirlemek bizler için önemli. Ramazan Bayram sonrasında Gebze halkına verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmek için çalışmalarımız başlayacak. Biz sahada hizmet anlayışımızı vatandaşlarımızla paylaştık. Halk meclisleri yaparak o mahallenin acil ihtiyaçlarını tespit edeceğiz ve bütçe imkânları doğrultusunda hizmetleri nasıl yapacağımızı o mahalledeki insanlarla paylaşacağız ”dedi.

“SATIN ALMA KREDİSİNİN ARTMASI GEREK”

Gebze Belediyesi’nin 2018’de gerçekleşen bütçesi 273 Milyon TL olduğunu açıklayan Başkan Büyükgöz,”Gider kalem bütçesi olarak da 347 Milyon TL mevcuttu. Yani belediye 2018’de 65 Milyon TL ekside olmuş. Bu şekilde yola devam etmek mümkün değil. O yüzden Mayıs ayına kadar bunu düzenlemeye devam edeceğiz. Bütçe disiplini sağlamadığınız zaman satın alma maliyetiniz yükselir. Gebze Belediyesi’nin satın alma kredisinin artması gerekir ”ifadelerine yer verdi.

“366 MİLYON LİRA BORÇ STOKU VAR”

“Kim taş üstüne taş koymuşsa biz müteşekkiriz ”diye konuşan Büyükgöz,”Çünkü bunlar Gebze halkına hizmettir. Bundan sonra biz sadece önümüze bakacağız. Gebze Belediyesi’nin yapılandırılmış haliyle 366 milyon TL borç stoku var. Biz bunu disipline edip, ihtiyaç olan hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Bu çerçevede çok mağdur ve alacaklı olan küçük kalemleri süratle ödemeye başladık ”sözlerine yer verdi.

KAYNAK: KULİS HABER

24 Nis 2019 - 13:38 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

ERHAN TEKİN - ZİNNUR BAŞKAN AÇIKLAMIŞ BELEDİYENİN BORCUNU HELAL OLSUN HİZMET YAPILAN KISIMLARDA SIKINTI YOK ANCAK BÜYÜK BORÇ BIRAKMIŞLAR BUNUN HESABI SORULMAYACAK MI VATANDAŞIN PARALARI NEREYE HARCANMIŞ NE İÇİN YAPILMIŞ AÇIKLANMASI GEREKİR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:38
01

Çoşkun - ve gebzenin çoğunluğu akpnin soygununa yolsuzluğuna hırsızlığına "devam" dedi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:38


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler