AKP’de yeni icra kurulu belli oldu

AKP’de belediye başkan aday adaylığı için istifa eden isimler yerine gelenlerin ardından yeni icra kurulu belli oldu

AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, il yönetim kurulu toplantısında yeni icra kurulunu açıkladı. Belediye başkan aday adayı olmak için görevlerinden istifa eden Teşkilat Başkanı Adnan Turan’ın yerine Mali ve İdari İşler Başkanı İshak Yıldırım getirildi.

Yerel Yönetimler Başkanı Engin Koyun’un yerine yönetim kurulu üyesi Ahmet Türkel, Tanıtım ve Medya Başkanı Yakup Karaaslan’ın yerine Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Sedat Köse, AR-GE Başkanı Mustafa Yıldıztekin’in yerine Yönetim Kurulu üyesi Oğuzhan Keleş getirildi. İshak Yıldırım’dan boşalan Mali ve İdari İşler Başkanlığına mevcut icrada Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Serdar Bayram getirilirken, Bayram’ın yerine Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığına kurulundan Ersin Küçükateş, Sedat Köse’den boşalan Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Sönmez getirildi. Mevcut İcrada Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Miktad Aydın, Seçim İşleri Başkanı Arif Aküzüm, Diş İlişkiler Başkanı Veli Haldız, Sosyal Politikalar Başkanı Osman Çakır, Ekonomik İşler Başkanı Muharrem Top, İnsan Hakları Başkanı Zehre Bozkurt ve Genel Sekreter Gülcan Kocabıyık yerini korudu.

10 Ara 2018 - 19:14 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

PARTİLİ - AK PARTİ AK PARTİ ŞAŞIRMA AKLINI KAYBETME KALDI 15 GÜN BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLANACAK NE LAFTAN ANLAMAZ ADAMLARSINIZ BİNLERCE İNSAN İLÇE BAŞKANLARININ BELEDİYE BAŞKANI OLMALARINI İSTEMİYORUZ İSTEMİYORUZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 19:14


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler