AKP’de SKM çalışmaya başladı!

24 Haziran erken seçim kararının ardından en hızlı adım atan parti AKP oldu. AKP’nin seçim koordinasyon merkezi kararın açıklandığı akşam çalışmalar başladı, gazetelere haber servis etti

AKP’de SKM  çalışmaya başladı!
AKP’de SKM  çalışmaya başladı!
Haber albümü için resme tıklayın

MHP Lideri Devlet Bahçeli seçim için 26 Ağustos’u önerdi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha da öne çekti, “24 Haziran” dedi. Erken seçim kararı sonrasında siyasi partilerin tamamı “Biz hazırız” açıklamasında bulundu. Ancak durum pek de öyle değil. Siyasi partilerin neredeyse tamamı şu anda sudan çıkmış balık durumunda. Seçim için hiçbir hazırlıkları yok. Seçim koordinasyonunu planlamadılar. Önümüzdeki bir hafta da pek bir planlama yapılabilecek gibi görülmüyor. Olağanüstü toplantılarla “Ne yapmalıyız, nasıl yapmalıyız” sorularına cevap arayan muhalefet partileri, birleşebilecek mi, olası bir ittifakta nasıl çalışmalar sergilenecek o da belirsiz.

HER SEÇİM DÖNEMİNDE…

Erken seçim kararına anlık refleks gösteren ve hazır olduklarını beyan eden muhalefet partileri içerisinde bulundukları bilinmezlikle vakit kaybederken iktidar partisi AKP’de seçim çalışmaları dün itibariyle başladı. AKP Kocaeli Seçim Koordinasyon Merkezi bugün sabah erken saatlerde 24 Haziran erken seçim sürecinde hazırladıkları ilk siyasi haberi basın kuruluşlarına servis etti. AKP’nin seçim kararı sonrasında bu kadar hızlı çalışmaya başlaması, kararı veren parti olmasından kaynaklanıyor gibi görülse de partinin doğduğu Milli Görüş geleneğinde bugüne kadar pek çok erken seçimde benzer reaksiyonlar sergilendi. Bugüne kadar her seçim döneminde profesyonel bir çalışma sergileyen AKP’liler bu geleneği 24 Haziran erken seçim sürecinde de sürdürecek gibi görülüyor.

19 Nis 2018 - 16:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kemal - Gece gündüz çalışsalarda oylar ya İYİ partiye yada CHP ye sizlerde nal toplarsınız haramzadeler size oymu vermek hitistiyana ver daha iyi hiç değilse adamlar dürüst

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 16:05


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler