AKP’de işler tersine dönüyor!

AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman sosyal medyadan yönetici arıyor. Bir dönem görev almak isteyenlerin yarıştığı partide bu durum işlerin tersine döndüğünü gösteriyor

AKP’de işler  tersine dönüyor!
AKP’de işler  tersine dönüyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) 15 yıldır iktidarda. Parti yöneticileri ülkeyi yönetiyor. AKP’nin uzun süren iktidarında işsizlik oranları artıyor. Ancak buna rağmen AKP’ye üye olan hiç kimse işsiz kalmıyor. Hal böyle olunca özellikle gençler iş aramadan önce AKP’ye üye oluyor, bunu CV’sinde belirtiyor. Bu sebeple AKP’nin üye bulma, teşkilatta görev verecek adam seçme konusunda şansı gayet iyiydi. Hiçbir gayrete ihtiyaç duymayan parti, kendiliğinde milyonlarca üyeye ulaşmıştı. Eski sosyal demokrat yeni AKP kalesi kentimizde de parti üye konusunda hiç sıkıntı çekmedi.

YARIŞIYORLARDI

Hem gençlik kollarında hem de ana kademede dilediği gibi yönetici ve üye bulabilen partide öyle dönemler oldu ki insanlar parti teşkilatlarında görev alabilmek için birbiriyle yarışır hale geldi. Parti siyasette büyüdü, büyüdü pik yaptı. 17-25 Aralık süreci sonrasında bakanların yüzlerce bin liralık saatleri, çantalar dolusu rüşvetler gündeme geldi. Işık hızıyla değişen bu gündemlere son olarak FETÖ terör örgütü damga vurdu. Çok uzun yıllar AKP’yle kucak kucağa olan, hiçbir AKP’linin laf söyletmediği FETÖ terör örgütü ülkede darbe girişimine kalkıştı.

FETÖ VE İSTİFALAR

Yüzlerce masum vatandaşımızın hayatını kaybettiği bu kalkışma sonrasında FETÖ’nün gerçek yüzünü gören AKP’liler, FETÖ’yle mücadele kapsamında ülke muhalefetini de içine alan çok geniş bir alanda operasyonlara başladı. FETÖ’nün bir tek siyasi ayağına dokunulmadı. AKP içerisinde siyaset yapan neredeyse hiç kimseye operasyon düzenlenmedi. Parti içerisinde siyaset öyle rahatsızlık verici bir duruma geldi ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bile ülkenin en önemli koltuklarından birini bırakarak görevinden istifa etti.

TEPKİ ÇEKTİ

Son yıllarda yaşanan bu olaylar partiye olan güveni de ilgiyi de azalttı. AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman önceki gün AKP’nin içine düştüğü olumsuz duruma örnek bir davranış sergiledi. Eskiden teşkilatlarda görev almak için vatandaşlar kuyruk olurken bugün AKP’nin Kocaeli gençlik teşkilatlarının başındaki isim Emre Kahraman, sosyal medya hesapları üzerinden çağrı yaparak Kartepe ve İzmit ilçe teşkilatlarında görev almak isteyen gençlere ulaşmaya çalıştı. Kahraman’ın bu hareketi parti içerisinden de tepki çekti.

25 Eyl 2017 - 11:37 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

İzmitli - NOlcak insanları gençleri vaadlerle iş sözüyle kandırıp sürükledir gençlerin üstünden para aldılar prim yaptılar yediler kimse enayi değil kazanan üst kademe kırılan gencecik insanların kalpleri Tek vatan Tek bayrak Tek Millet!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 11:37
04

izmitli vatandaş - akp kendi eliyle kürdistanı kuruyor bop eş başkanı recep tayyip erdoğan bunu bilmeyecek kadar salak değiliz uyan TÜRK MİLLETİ UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 11:37
03

Kemal - Burada tek suçlu Erdoğandır bu köpeklere halı serdi karşıladı seninde sonun yaklaştı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 11:37
02

Vatanperver - Akp kürdistan ın kurulması ile misyonunu tamamlamış bir siyasettir. Bop eşbaşkanı tayyip erdoğan dan başka hic kimseye barzani yi ankarada kürdistan bayrağı ile ağırlatamazlardı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 11:37
01

İZMİT 41 - Beter olsunlar Tabeleleri bile kalmasın kaybolup gitsinler iktidar yüzü inşAllah görmezler ALLAH cc göstermez inşAllah amin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 11:37


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler