AKP’de adaylık süreci yarın başlıyor

AKP’de adaylık süreci yarın başlarken aday adaylarından istenecek olan belgelerde belli oldu

AKP yerel seçimler için aday adaylığı başvuru sürecini yarın başlatıyor. Belediye başkan adayı, il genel meclisi ve ilçe meclisi üyesi olmak isteyenler için başvuru takvimi açıklandı. AKP Genel Merkezi ise başvuruda bulunacak aday adaylarından bu evrakları istedi.

İŞTE İSTENEN EVRAKLAR

Arşiv kayıtlı adli sicil belgesi (Hangi Adaylık türü ile ilgili olduğu belirtilerek adliyelerden veya e Devlet üzerinden), Diploma fotokopisi (Başvuru sırasında parti yetkilisi tarafından aslı görülmek suretiyle onaylanacak), Nüfus cüzdanı fotokopisi (T.C Kimlik Numarasını gösterir şekilde),  Askerlik durum belgesi (Askerlik şubesinden veya e-Devlet üzerinden alınacak), Başvuru aidatı dekontu (İlgili İl/İlçe Başkanlıklarının hesabına yatırılacak ve dekont üzerinde aday adaylığı başvuru ücreti olduğu bilgisi yer alacaktır), Adaylık için istifası zorunlu olan kimselerin, ilgili mercilere sunulmuş istifa veya emeklilik dilekçelerinin fotokopisi, Engellilik oranı %40 ve üzerinde olan aday adayları Engelli Kimlik Kartı veya Sağlık Kurulu Rapor fotokopisi.

04 Kas 2018 - 22:17 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

PARTİLİ - HIRSIZLARI HARAMZADELERİ PARAYI BULANLARI İNSANLARA ÜSTTEN BAKANLARI KİRPİLERİ KİBİRLİLERİ TAHSİLİ OLMAYANLARI DÜNE KADAR PARASIZLIKTAN BİRBİR LERİNİ YİYENLERİ ESKİDEN FETOCUYKEN OYSA ŞİMDİ REİSSİ KESİLENLERİ HAVA FORS PARA PEŞİNDE KOŞANLARI İSTEMİYORUZ KİM BUNLAR MEVCUTTAKİ İLÇE VE BELEDİYE BAŞKANLARI ÜNİVERSİTE MEZUNU GELSİN BU YÜZLERDEN SENELERDİR BIKTIK KRALLIKMI PADİŞAHLIKMI ULAN AÇLAR DOYMADINIZMI ÇAKALLAR ADAM DAHA SEÇİLMEDEN SAĞDA SOLDA HAVA ATIYOR BEN BELEDİYE BAŞKANIM DİYE SEN KİMSİN TOPAÇ PATLAK GÖZ BODUR BUGÜN DERHAL REİS E SÖYLE YECEĞİZ GEREĞİNİ YAPSIN DİYE UYUZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Kasım 22:17


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler