AKP seçim yasağı tanımıyor..!

Türkiye’de bugün milyonlarca kişi sandık başına gidiyor, adaylarla ilgili propaganda yapılması ise yasak. Kocaeli’de ise bu yasağı tanımayanlar hem trafik kurallarını hem de seçim yasaklarını ihlal etti

AKP seçim yasağı tanımıyor..!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye’de milyonlarca insan bugün sandık başına giderek oynu kullanıyor. Sabah 08.00 itibariyle başlayan oy verme işlemi saat 17.00’de sona erecek. Adaylarla ilgili herhangi bir şekilde propaganda yapmak ise yasak Fakat bu yasakları tanınmayan bazı AKP’liler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın propagandasını yapabilmek için çabalıyor

Bu fotoğraf bugün Başiskele’de çekildi. Trafik kurallarına aykırı olarak arka plakasının ve arka camının üzerini tamamen örten bir şahıs kullandığı Erdoğan posteriyle seçim yasaklarını da delmiş oldu. 41 AT … plakalı lüks Mercedes’in sürücüsünün kim olduğu bilinmiyor. Yetkililer emniyet görevlileri trafik güvenliğini de tehlikeye atan bu şahıs ile ilgili hiçbir işlem yapmadı .

24 Haz 2018 - 13:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler