AKP'li isimden küfürlü skandal sözler!

AKP İzmit Belediye eski Meclis Üyesi, Bekirpaşa Mahallesi’nin tanınmış esnaflarından Ali Yılmaz, Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis toplantısındaki canlı yayınında başörtülü katip üyelerine hakaret eden bir ahlaksıza kızıp, pire için yorgan yaktı. Yılmaz, genelleme yaparak “Kimse bana bu o…. Çocukları ile birlik beraberlikten bahsetmesin” dedi

AKP'li isimden küfürlü skandal sözler!
Haber albümü için resme tıklayın

Üst üste seçim yaşayan ve seçim süreçlerinde rakibi kötülemek adına her ifadeyi kendilerine hak gören siyasiler yüzünden ülke gergin. İnsanlar günden güne kutuplaşıyor. Geçtiğimiz gün şehit cenazesinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıya da sebebiyet veren bu siyasi üslup idi. Siyasilerin konuşurken iki defa düşünmesi, ülkenin birlik ve bütünlüğünü zedeleyici ifadeler kullanmaması gerekiyor. İktidar partisi mensupları için de geçerli bu, muhalefet için de. Ama gelin görün ki kutuplaşmayı marifet bilen, birkaç kendini bilmezin sarf ettiği iğrenç sözler üzerinden aynı iğrençliği yapan isimler de var. Bunlar, bu ülkeye, partilerine yarar değil, zarar veriyor.

KIYAMETE KADAR KUTUPLAŞACAĞIZ

İşte onlardan biri; AKPİzmit Belediye eski Meclis Üyesi Ali Yılmaz. AKP’de Bekirpaşa Gençlik Kolları Başkanlığı, ilçe yöneticiliği, İl Gençlik Kolları yöneticiliği gibi görevlerde bulunan ve 2009 yerel seçimlerinde AKP’den meclise giren Ali Yılmaz, dün yaptığı paylaşımla şok etti. CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun belediye meclisinde katipliğine seçilen AKP’li 2 başörtülü kadına ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan Turkuaz Erten isimli bir provokatörün yorum yaptığı canlı yayının ekran görüntüsünü paylaşan Ali Yılmaz, ettiği küfrün yanı sıra, “Bunlarla kıyamete kadar kutuplaşacağız, bebelerinden dedelerine kadar hepsiyle” dedi.

AMACINA HİZMET ETMİŞ OLDU

2019 yerel seçimlerinde de İzmit Belediye Meclis Üyesi aday adayı olan ancak aday yapılmayan market işletmecisi Ali Yılmaz’ın paylaştığı görüntüde gerçek adını ve fotoğrafını kullanmayan, “Turkuaz Ekrem” isimli kullanıcı ahlaktan yoksun, başı kapalı kadınlara hakarete varan ifadeler sarf ediyor. Zihniyeti bozuk bu şahsın, provoke amaçlı mı, yoksa zihniyetini yansıtan ifadeleri mi bu bilinmez Ali Yılmaz da onun amacına bir şekilde bu paylaşımıyla hizmet etmiş görünüyor.

BAŞÖRTLÜ KADINLARA HAKARET

Turkuaz Erten, “Sayın başkanım, 2 yanınızda başını bebek g..ü gibi örten ve Türk kadını ile alakası olmayan 2 y….ğu oturtmayın lütfen” ifadesiyle büyük bir alçaklığa imza atarken Ali Yılmaz, bu yorum üzerinden genelleme yaparak “Kimse bana bu o…. çocukları ile birlik beraberlikten bahsetmesin, bunlarla kıyamete kadar kutuplaşacağız bebelerinden dedelerine kadar hepsiyle” paylaşımında bulundu. Ali Yılmaz’ın paylaşımının altına yapılan yorumlarda da ağır küfürler vardı.

KIZGIN DEMİRİN SOĞUTULMASI GEREKİYOR

Türkçe ezan istediği için CHP tarafından partisinden ihraç edilen Öztürk Yılmaz’ı, dini konulardaki hassasiyeti seçim sürecinde ekranlara yansıyan Ekrem İmamoğlu’nu görmeyen Ali Yılmaz, o esna 28 bin 639 kişinin izlediği canlı yayının altına sahte bir hesaptan yapılan yorumu cımbızla alarak içindekileri dökmüş anlayacağınız. CHP ya da herhangi bir parti içinde insanların giyimine, inancına dil uzatanlar ile AKP içindeki bu tür kutuplaştırıcı söylemleri küfürle harmanlayıp veren Ali Yılmaz gibi zihniyetlerin siyasi partilerden temizlenmesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da dediği gibi kızgın demirin soğutulması gerekiyor. Evet, bunlara kim dur diyecek?

24 Nis 2019 - 13:35 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

Abdülselam - Milletin içinde bu hanımlar Elleri gözükmesin günah, gözleri yüzü gözükmesin günah hemen kapatın milletin içinde günah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:35
09

Paşalı - Bu terbiyesiz şımarık paşanın adını lekelemekten başka bir işe yaramaz , ak partinin adı ile anılmasın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:35
08

ÜMİT - AKP BİTER
MILLET RAHAT EDER.
BIKTIK ARTIK.
HAYATLARI YALAN.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:35
07

Paşalı - Şuraya adını bir yaz bakalım SEN ne kadar kale alınıyorsun çakma paşalı !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:35
06

Paşalı - Ali Yılmaz'ın işi provakasyondur. Kendince çatışma üreterek arkasına bir kitlenin desteğini alacak. AK Parti 17 Aralık sonrası bunu tasfiye etti. Bir daha da meclis üyesi adayı göstermedi. Kendi kendine Ak Particilik oynuyor. Ne mahalle teşkşlatında, ne İlçe teşkilatında nede İl teşkilatında karşılığı yok, yeri yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:35
05

Paşalı Ercan - Haber konusu yaptığını kişi mahallede kimsenin kaale almadığı, akpartiyu temsil etmeyen, kavgacı küfürbaz birilerinin maşa olarak kullandığı bir kişi olup ne mahallemiz adının ne de ak partinin adının Ali yılmaz ile birlikte yazılması tarafımızdan kabul edilmemektedir. O gitsin elinde kamerayla şantajla ihale almak için müdür kovalasın. Lütfen sizde onu kaale almayın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:35
04

Paşalı - Şuraya adını bir yaz bakalım SEN ne kadar kale alınıyorsun çakma paşalı !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:35
03

Ömer - İstanbullunun katrilyonlarca lira parasını yiyemeyecek, yağmalayamayacak, çalamayacak, yandaşlarına peşkeş çekemeyecek tayyip erdoğan ve akp bağırıyor çağırıyor. Milli iradeye karşı gelip İstanbulu zorla almak için YSKnın gırtlağını sıkıyor tayyip erdoğan seçimleri iptal ettirmek için.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:35
02

Cumhuriyet - Akp nin fetö ile mücadele de samimi olduğunu görmemiz için içlerinde ki bu kripto fetöcüleri temizlemesi lazım,bu tipler akp ye önemli büyükşehirleri kaybettirmek ile kalmayacak kısa süre içinde de akp yi yok edecek.Bu süreçte akp ile fetö barıştılar mı acaba diye de düşünmeden edemiyorum..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:35
01

Çoşkun - kutuplaşmadan,terörden,şehit kanından beslenen akp Milli İradeye boyun eğeceksin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 13:35


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler