AKP kurucularından Pepe: “İyi ki siyaseti bıraktım”

5 dönem il başkanlığı, 4 dönem milletvekilliği, 5 sene bakanlık yapan Osman Pepe içini şehir dergisi 'Trabzon'a döktü

Ticaretle uğraşan bir aileden gelen eski bakan, Kocaeli için "Yedek subaylığımı orada yaptım. Siyasete orada atıldım. Refah Partisi’nde il başkanı oldum. Ne kadar Trabzonluysak bir o kadar da Kocaeli’liyiz" ifadesini kullandı.Trabzonlu İşadamları ve Bürokratları Derneği’nin onursal başkanlığını yürüten eski bakan Pepe, "40 yılı aşkın süredir ticaretle uğraşıyorum. Ticaretle iştigal eden aileden geliyorum. 4 oğlum, aile şirketlerinde işleri yürütüyor. Tabii ben de başlarındayım. İnşaat ve denizcilik ağırlıklı çalışıyoruz. Enerji ve madencilik alanında şirketlerimiz olmasına rağmen, aktif değiliz. Madencilikte çok zararımız oldu" diye konuştu.

"Siyaset meslek değildir" ifadesini kullanan Pepe, şöyle devam etti: "Siyasette yapabileceğimi yaptım. Ben siyasetteki kamu görevimi bitirdim, teskeremi aldım ve yapacak çok işim var. Siyaseti hiç özlemiyorum. İyi ki bırakmışım diyorum. İşlerime, çocuklarıma, torunlarıma zaman ayırıyorum. Daha çok okuyup, dostlarımla daha sık buluşuyorum. Yaşadığımı daha iyi anladım. Hayatımda en çok şeyi rahmetli Erbakan hocamdan öğrendim. Onu mutlaka yad etmek lazım. Siyasette daha centilmen dil kullanılmalı. Siyasetçilerin konuşmaları sokağa yansıyor. Birbirimizi sevmeyebiliriz ama saygı duymak zorundayız" diye konuştu.

13 Şub 2018 - 19:27 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Yusuf Ali PAŞA - Malı götürdün, voleyi vurdun, alan ihlali yaptın, Enerji Bakanı Dürünüde iyi kullanıp talan ettin ve SİYASETTEN EL ÇEKTİRİLDİN... Ekürin UNAKITAN da Allah Allah diyerek çaldıklarını yiyemeden geb.rdi gitti, çocukları saltanat sürüyolar sizinkiler gibi... ALLAH ONLARINDA HEPİNİZİN İFLAHINI KESSİN, HER İKİ DÜNYANIZ REZİL RÜSVA OLSUN... AMİİİNNNN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 19:27
04

Lale Bakçı - İgsaş ve Yıldız Entegre den selamlar...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 19:27
03

Ks - Osman pepe malvarliginin akpde gorev yaptigin zamandaki artisini aciklamalisin.sen cebini doldurup kurnazca kendini aklamaya calisiyorsun.simdikilerden farkin yok aslinda sen sadece yukunu aldin biraktin simdiki akpliler doymakta bilmiyor ahlak sinirlarini zorluyor.hirsizlik cesitlerinde resmi hirsizlik icadi yaptilar herkes hirsizligi ve hirsizi biliyor kitabina oyle uyduruluyor ki resmi hirsizlik oldugundan mahkemelik birsey olmuyor kim hakyiyor vatandastan develetten caliyor caldiriyorsa hakkim haram olsun ozellikle siyasetcilere

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 19:27
02

Yalnız Kurt - Siyaset iyicene puşt işi oldu nerede eski vekiller

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 19:27
01

Ersoy gülsüm Kandemir - Darısı Fikri Işık,Recep Akdağ,Bekir Bozdağ,Bülent Arınç vs.. birçoklarının başına diyorum!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 19:27


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler