AKP kurmayları seçim stratejisini görüştü

24 Haziran için tüm hazırlıklarını tamamlayan AKP Kocaeli İl Başkanlığı, milletvekili adayları ve partinin en üst yetkilileri ile seçim stratejisini görüştü

AKP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından 24 Haziran seçimlerinin Kocaeli geneli seçim stratejisinin görüşüldüğü toplantı, Sekapark Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, İl SKM Başkanı Mehmet Uzunoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, milletvekili adayları ve SKM Başkan yardımcıları katılım gösterdi.

26 May 2018 - 16:59 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Yasar - Körfezin güneyindeki köylerden her seçim dönemi Akparti sandıklardan birinci parti çıkıyordu, fakat gel görki 15 yıldır bir milletvekili çıkaramadı nedir bu düşmanlık anlamış değilim, bundan sonra koordineli olarak reise oy verirken milletvekilliği için bu Kocaeli yönetimini protesto etmek için oy yok, Kocaeli’nin öz evlatları neden milletvekili olmasın yeter artık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 16:59
02

Ersoy Kandemir - Siyasi hayatınızda ve stratejilerinde kendi kendini övme,bol bol kıvrılma,bir dediğini ertesi gün kabul etmeme,rakipleriyle televizyon programında tartışmadan kaçış bilin bakalım bize kime hatırlatıyor yağan her yağmurda ve memleketin her kötü geçen gününde!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 16:59
01

Tamam - Bol yalan,hayal ürünü bol söz,dış güçler,faiz lobisi azıcık hamaset tamam işte akp nin stratejisi birde yarım ekmek köfteye taşınan bu dünya ile uzaktan yakından ilgisi olmayan kalabalık güruh ağzı açık ayran delisi gibi dinler sizi artık ahanda sana strateji..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 16:59


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler