AKP, İzmit’te Erdoğan’a rağmen bakın ne yaptı..!

Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart seçimlerinde gürültü kirliliği oluşturacak seçim propagandası olmayacağını duyurmuştu. Bu kapsamda parti için seçim şarkısı dahi hazırlanmadı. Ancak AKP İzmit İlçe Teşkilatı, ‘Gönül Orkestrası’ oluşturdu. SKM’den servis edilen haberde, 8 kişilik ekibin ‘gönüllü’ çalıştığı ifade edildi

AKP, İzmit’te  Erdoğan’a rağmen  bakın ne yaptı..!
AKP, İzmit’te  Erdoğan’a rağmen  bakın ne yaptı..!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Aday olarak ilan edilmesinden itibaren SKM programları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren AKP İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül’e, İzmitli genç müzisyenlerden bir destek geldiği duyuruldu. AKP İzmit İlçe SKM’nin basına servis ettiği habere göre 8 kişilik müzisyen ekibi gönüllü olarak çalışıyor ve Sibel Gönül’ün programlarına katılarak destek veriyor. AKP SKM, söz konusu ekibin gönüllü olduğunu iddia etse de müzisyenlerin bir örnek ve muntazam kıyafetleri dikkat çekiyor.

Bilindiği üzere yerel seçim öncesinde gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini tamamen terk ettiklerini vurgulayan Erdoğan, "Sadece parti teşkilatlarının ve seçim koordinasyon merkezlerinin olduğu yerde bayraklarımız, afişlerimiz asılabilir. Bunun dışında hiçbir yerde parti teşkilatlarımız bu tür görüntü kirliliğine asla müsaade etmeyecek” ifadelerini kullanmıştı. AKP İzmit İlçe Teşkilatı tarafından organize edildiği iddia edilen gençlerin Erdoğan’a rağmen işitsel propaganda yapması dikkat çekiyor.

04 Mar 2019 - 12:49 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

ergin - Modern ilçe İzmit imajı için daha çok uğraşın bakalım.Biliyoruz ki hepsi seçime kadar sonrası yok.Sanat ve sanatçıya verilen değer ortada.Zihniyet ortada.Kaybedeceksiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 12:49
01

Murtaza Mutti - gönüllü orkestra diye sen git babanı kandır. akp Milleti resmen keriz yerine koyuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 12:49


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler