‘AKP ile pazarlık yapıyor’ iddialarına yanıt

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 31 Mart Mahalli İdare seçimlerine az bir zaman kala aslı astarı olmayan söylentileri üretenlere cevap verdi

‘AKP ile pazarlık yapıyor’ iddialarına yanıt
Haber albümü için resme tıklayın

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Çiler Boylu'nun sunduğu programda bir takım söylenti ve dedikodulara yanıt verdi.

BAŞKA BİR PARTİYE GEÇMEYECEĞİM

Sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan programda, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı seçildikten sonra başkan bir partiye geçecek misiniz? sorularına yanıt veren Serap Çakır, "Ben ilk etapta MHP'nin adayı idim. Daha sonraki süreçte çekildim. Ve ardından ise başka bir partiye geçmek yerine bağımsız aday olarak devam etmek istedim. Aynı seçim içinde başka bir partiye geçmek bana göre uygun değildi. O nedenle bağımsız aday olarak devam ediyorum. Seçildiğim takdirde ilk 5 yıl bağımsız belediye başkanı olarak görevime devam edeceğim. Çünkü her parti seçmeninde oy alacağım için bir partiye geçmem etik değil. Kesinlikle 5 yıl boyunca bağımsız olarak görevimi sürdüreceğim" dedi.

GÜCÜMÜZÜN FARKINDALAR

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçime bir gün kala AKP ile pazarlık yapıp geri çekileceği iddialarına ise, "Bir çok dedikodu var. Daha önce son 10 gün kala çekileceğim söyleniyordu, şimdi 1 güne indi. Kesinlikle aslı astarı olmayan dedikodular. Gücümüzün farkında oldukları için algı oluşturulmaya çalışılıyor. Vatandaşlarımızdan bu tarz söylemlere kulak asmamalarını rica ediyorum. Böyle bir pazarlık söz konusu değil ve olmayacak. Bu işin artık geri dönüşü yok" şeklinde yanıt verdi.

BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ın seçilmesi halinde belediyeyi eşi İlker Çakır'ın yöneteceği iddialarına ise şöyle cevap verdi; "Bu dedikodular, eşimin benimle bazı programlara katılmasından ve tanınmasından kaynaklı. Gebzespor Kulüp Başkanı olması ve geniş bir kesim tarafından tanınması nedeniyle bazı programlarda konuşma yapıyor. Bu da birilerini rahatsız ederken, bir yandan da dedikodu malzemesi oldu. Belediye bizim aile şirketimiz değil, kamunun malı. Belediyeyi yönetmek için ben adayım. Belediyede benim dışımda eşimde olsa bile ikinci bir kişinin yetkisi olamaz. Ben özel hayatımda da işime kimseyi karıştırmayan bir yöneticiyim. Bu dedikodulara aldırış etmeyin diyorum."

26 Mar 2019 - 12:35 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Hanımefendi hiçbir söylentiye inanmıyor SİZİN Bağımsız BELEDİYE Başkanı olacağınıza eminim,rakiplerinizin söylentilerine kulak asmayınız size zaman kaybettirmek için ayak oyunları,arkanıza dönüp bakıp zaman kaybettirme hayalleri ve çabaları.KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BAĞIMSIZ ADAYI olarak seçileceğinize garanti gözüyle bakılmakta İZMİT ve çevre ilçelerde,diğer bağımsız adayları da desteklemeniz dileğiyle,ben oy istemediğim için sıkıntı yok,sevgi ve saygılarımla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 12:35


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler