AKP il binası yenileniyor!

Haldız ailesine ait binada kurulu olan AKP Kocaeli İl ve İzmit İlçe binaları yenileniyor. Binanın dış cephesinde iyileştirme çalışmaları başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kocaeli İl Teşkilatı son günlerde yapılmak istenen 500 milyon liralık imar rantı ile gündeme gelen Haldız ailesine ait binada bulunuyor.

Söz konusu binada yer alan Marmara Sanayici ve İşadamları Derneği (MARSİAD) binayla ilgilenilmediği gerekçesiyle bir süre önce binada yer alan Haldız tabelasını indirmiş ve tartışmaların odağında yer almıştı.

İşte o binada yenileme çalışmaları başladı.

Sonunda paraya kıyan AKP’li Haldız ailesi, binanın dış cephesini yenileme kararı aldı.

Çalışmalar kısa süre önce başladı.

16 Şub 2018 - 17:08 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

bahri - Binayı yenileyen haldiz değil ak parti dir.
Binanın reklam alanlarini kullandıkları için çetin mücadele sonunda tabela ve posterleri indirmeye ramak kala cumhurbaşkanının talimatı ile ak parti tarafindan karşılandı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 17:08


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler