AKP Cumhur İttifakı’nın oy oranını açıkladı

"Biz parti olarak her zaman sayısal olanla değil siyasal olanla ilgilendik"

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AKP'nin ve Cumhur İttifakı'nın oy oranını açıkladı. Ünal, AKP'nin 1 Kasım'daki pozisyonunu koruduğunu iddia ederek, AKP'nin oyu yüzde 46-48 bandında, Cumhur İttifakı ise yüzde 54-56 arasında seyrediyor" dedi.

Sabah'tan İsa Tatlıcan'ın sorularını yanıtlayan Ünal oy oranına ilişkin olarak şunları söyledi:

"Biz parti olarak her zaman sayısal olanla değil siyasal olanla ilgilendik. kamuoyu araştırmalarımızı da hep bu yönde yaptırıyoru, daha çok seçmen algı haritasına yönelik araştırma yaptırıyoruz. Sorun alanlarını görüyoruz. Stratejimizi ona göre belirliyoruz. AK Parti dersine çalışıyor, AK Parti bugünü ve geleceği doğru okuyor ve doğru değerlendiriyor. Yaptırdığımız kamuoyu araştırmalarının sonuçlarını da zaman zaman açıklıyoruz. Şu anda Cumhur İttifakı'nın yüzde 54-56 bandında, AK Parti'nin de 1 Kasım'daki pozisyonunu koruyarak yüzde 46-48 bandında olduğunu söyleyebiliriz."

28 May 2018 - 09:45 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Yalan Dolan - 1.300 maaş kuyruklu yalan,bir sen inandın....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:45
05

Hacı - Ne yaparlarsa yapsınlar Allah'ın izni ile tayyip erdopanın saraydaki koltuk bu seçimde millet tarafından devrilecektit.Bu da böyle biline.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:45
04

Seçmen vatandaş - 3 defa akp oy verdim bu defa oy yok %54 56 diyorsun..yalan buna kargalar güler ancak ülke ekonomi çökmüş ülkede mülteci konumuna geldik bizler iş bulmazken suriyelilere 1300 maaş veriyorsunuz haram israf haram haram ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:45
03

Yalan Dolan - 1.300 maaş kuyruklu yalan,bir sen inandın....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:45
02

Ersoy Kandemir - Kandırılanların sözüne güvenmiyorum ben kusura bakmayın!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:45
01

Muarem - Çok doğru,gerçekçi...AKP, RTE'nin oyunun 10 puan altında kalır....Hattızatında RTE olmasa AKP diye bir şey ortada kalmaz.Bunu idrak eden batı kulüp onu tasfiye etmek istiyor...Fetö ile denediler olmadı.Şimdi kur savaşlarıyla geldiler,enflasyon ve faiz silahlarını kullandılar ,sonucu seçimde görmek istiyorlar 2 muhalif lider üzerinden operasyon çekecekler ama tutması çok şüpheli..Muhipleri RTE'yi kurtlar sofrasına yem etmeyecek...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:45


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler