Akar Konya kongresinde

Cumhuriyet Halk Partisi hafta sonu gerçekleşen İl Kongreleri ile kongre sürecini tamamlarken birçok ilde Divan Başkanlığı görevi yapan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Konya’daydı

Üç adayın olduğu kongrede il başkan adaylarından Mimar İsmail Ünsal, Av. Barış Bektaş ve Av. Kadir Tarkan Büyükoktar yarıştı.

2019 SEÇİMLERİ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Kongrenin Divan Başkanlığını yapan CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yaptığı konuşmada , “Türkiye’nin 2019’da üç tane önemli meselesi vardır. Demokrasiyi, bireysel hakları ve parlamenter sistemi oylayacağız. Yapmamız gereken bellidir. Her şeyi bir tarafa bırakarak komşumuzu, esnafımızı ve vatandaşlarımızı ikna etmek için sokaklara döküleceğiz. İktidarın yanlışlarını anlatacağız. Herkesi sahiplenip, kucaklaşacağız. Asla kavga etmeyip, kötü söz söylemeyeceğiz. Partimizin politikalarını anlatacağız. Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek, göreve gelecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Adayların yapmış olduğu konuşmalar sonrası yapılan oylamada 438 delegenin 188’nin oyunu alan Barış Bektaş CHP Konya İl Başkanı seçilirken, il başkanı adaylarından İsmail Ünsal 181 oy alırken, Kadir Tarkan Büyükoktar’da 69 oy aldı.

15 Oca 2018 - 11:07 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler