Akar: Anıl Acurman’ı Meclis’e taşıyacağız

Seçimlere yalnızca 1 hafta kala bayram programları ile çalışmalarına devam eden CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Ramazan Bayramı sonrası 24 Haziran da Türkiye de Demokrasi Bayramı yaşanacağını söyledi. Akar, Kocaeli 5. sıra adayı Anıl Acurman’ı da Meclis’e taşıyacaklarını söyledi

Akar: Anıl Acurman’ı Meclis’e taşıyacağız
Akar: Anıl Acurman’ı Meclis’e taşıyacağız
+2
Haber albümü için resme tıklayın

CHPKocaeli Milletvekili Haydar Akar, bayram programlarına Kandıra ve Kartepe ilçesinde devam etti. Partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan Akar, 2015 sonrası Meclis’te birçok yasanın gerçekleştiğine dikkat çekerek, AKP’nin 3 yıldır vatandaşı değil yandaş ve rantdaşları için yasal düzenlemeler yaptığını söyledi.

Seçimler öncesinde kaybedeceğini anlayan Erdoğan’ın CHP’nin vaatlerini alalacele hayata geçirmeye çalıştığını dile getiren Akar, “Emeklilere her bayram öncesi 1 maaş ikramiye demiştik beyefendi şimdi emeklileri hatırladı ve bayram öncesi değil seçim öncesi bunu hayata geçirdi. Ancak bakıyoruz benim telefonuma ve mail adresime birçok emekliden mesaj geliyor. 1000 TL vereceğiz diyen AKP iktidarı maalesef bunu da becerememiş. Kimi emekliye 750 TL kimine 500 TL ve daha az ikramiye verilmiş. Yine polisler, hemşire, öğretmen, din görevlileri ile ilgili emekliliklerinde 3600 ek gösterge demiştik. Hatta Meclis’te bunu gündeme getirdik. O gün bunu reddeden AKP bugün bunu vadediyor. 8 ay önce neden reddettiler de bugün akıllarına geldi. Seçimi kaybedeceklerini anladılar. Ancak bu kaybedişlerini bugün vaat ederek durduramayacaklar” dedi.

24 HAZİRAN DA DEMOKRASİ BAYRAMI OLACAK

Kartepe’deki bayramlaşmaya CHP’nin genç Milletvekili Adayı Anıl Acurman ile katılan Akar, burada yaptığı konuşmada, çok iyi bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirterek, Meclis’e de Acurman’ı taşıyacaklarını söyledi. İyi Parti ilçe başkanın da katıldığı bayramlaşmada Millet ittifakı olarak Meclis’te 300 milletvekilini rahat aşacaklarını belirten Akar, 15 gün içinde 2 bayram yaşayacaklarını 24 Haziran’da da Türkiye’de 80 milyon ile Demokrasi Bayramı yaşayacaklarını söyledi.

17 Haz 2018 - 10:12 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İzmitli - 4 ü bile çıkaramayacaksınız sen oldun ya zaten diğerleride çokta umrunda dostlar alışverişde görsün çalışıyormuş gibi yapıyorsunuz ya bizde yiyoruz gibi görünüyoz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 10:12
01

Zenci musa - Sen kendini düşün. Belki sen bile gidemeyeceksin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 10:12


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler