Adnan Köşker sözünü unuttu muhalefeti suçladı

Gebze’de 2 mahallede vatandaşa yerel seçim öncesinde tapu sözü verdiği iddia edilen Adnan Köşker, vatandaşın tepkileri sonrasında bugün bir radyo programında konuştu. Köşker verdiği sözü unuttu, vatandaşa, “Muhalefet partilerinin oyununa gelmemelerini söylüyorum” dedi

Adnan Köşker  sözünü unuttu  muhalefeti suçladı
Haber albümü için resme tıklayın

Gebze Yavuz Sultan Selim ve Hürriyet mahallelerinde yıllardır tapu sorunu sürüyor.

Mahalle halkı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yerel seçimler öncesinde, “Tapularınız çekmecede” diyerek söz verdiğini öne sürüyor.

İktidar temsilcileri konuya müdahil olmaktan kaçarken CHP’li vekil Fatma Kaplan Hürriyet sürekli olarak vatandaşın sorunlarını gündeme getiriyor, TBMM’de neredeyse her hafta Gebze’yi konuşuyor.

Yıllardır oturdukları evlerine verilen tapu sözünün yerine getirilmesini isteyen mahalle halkı bir süre önce Gebze Belediyesi önünde, geçtiğimiz hafta da Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı öncesinde eylem yapmıştı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bugün katıldığı, gazeteci Halit Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu radyo programında konuyla ilgili açıklama yaptı.

Muhalefeti eleştiren Köşker şöyle konuştu:

“Bir dönüşüm var. Geçtiğimiz gün meclise toplanıp gelenler oldu. Ben bir kez daha muhalefet partilerinin oyununa gelmemelerini söylüyorum. Oradan geçen rezerv alanı onlar için iyi bir şeydir. Yerinde dönüşüm olacak. Yerleri vatandaşa satacağız o kendi dönüştürecek. Verdiğimiz söz ne ise bu sözü tutacağız inşallah. Önümüzdeki ay başbakan yardımcımız ve Büyükşehir Belediye başkanımızla birlikte mahallede bir toplantı düzenleyeceğiz. 16 yıldır biz Gebze’de nasıl belediyecilik yapacaksak öyle yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşımız sağdan soldan duyduğuna değil, bizden duyduğuna inansın.”

20 Şub 2018 - 08:39 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Aslan gülsüm Kandemir - Badem bıyık modasının kapanması dileğiyle!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 08:39


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler