Adalet Yürüyüşü’ne gölge düşürdüler!

Yahyakaptan’da liste hazırlayan CHP üyeleri, liste hazırlayan bir diğer ekibe yüklendi. Sarı listeyi hazırlayanlar ilçe desteğiyle liste hazırlayan ekip için “Sayın Genel başkanımızın adalet yürüyüşüne gölge düşürmüşlerdir” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde delege seçimleri sürüyor. 1 Ekim’de İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde üyeler sandık başına gidecek. 3 listenin yarışacağı mahallede kırmızı listeyi ilçe yönetimine yakın isimler hazırlıyor. Bir önceki seçimin kazanını sarı listede ise hazırlığı yine muhalifler yapıyor. Bir diğer liste ise muhtar Ahmet Mirzaoğlu’nun hazırladığı mavi liste. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta liste anlaşmazlıkları gündeme gelmişti. Sarı listeyi hazırlayan ekip bugün bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bütün partilileri, aynı düşünen, aynı davranış biçimlerini sergileyen, tekdüze mekanik bir yapıya çevirmeye çalışan zihniyetledir bizim mücadelemiz.

Sayın mahalle temsilcisi ve dolayısıyla ilçe yönetimi işin başından beri ‘Biz Yahyakaptan'a üye kaydırdık, yeni üyeler yaptık, seçimi kazanamazsınız; size 6 kişilik kontenjan verelim varsanız gelin’ diyerek, bu gayriahlaki teklifi bile bugünlerde kamuoyuna biz uzlaşmadan yanaydık. Ama onlar kabul etmediler diyerek bizim üstümüze yapıştırmaya çalışmaktadır. İşin daha vahim olan yanı; lütfettikleri 6 kişilik kontenjanı isim isim kendilerinin belirleyeceği gibi bir dayatmayla geldiler karşımıza. Kendilerini itibar dağıtmak yada itibar vermek noktasına kadar taşıyan bu zihniyetle bir yol alınamayacağını gördüğümüz için Yahyakaptan delege seçimlerinde ‘Sarı Liste’ olarak katılmayı uygun gördük. Yahyakaptan'a üye kaydırdığını, yeni üyeler yaptığını söyleyerek bu adaletsiz durumdan kendilerine zafer çıkarmayı umanlar.”

25 Eyl 2017 - 16:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler