“70 sente muhtaç bir ülkenin yönetimini teslim aldık”

AKP Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, "70 sente muhtaç bir ülkenin yönetimini teslim aldık ve 860 milyar dolar gayrisafi milli hasılaya sahip bir ülke haline getirdik." dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, 70 sente muhtaç bir ülkenin yönetimini teslim alarak 860 milyar dolar gayrisafi milli hasılaya sahip bir ülke haline getirdiklerini belirterek, "Bu köprüler, altyapılar, hava alanları, hastaneler, bu muazzam dönüşüm; terleyen kadroların eseridir. Biz terleyen kadrolarız. Terlemiyorsak çalışmıyoruz demektir. Terleyeceğiz." dedi.

Partisinin Gölcük İlçe Teşkilatı'nın 17 Ağustos Spor Salonu'nda düzenlenen olağan kongresine katılan Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, Türkiye siyasi hayatının en önemli kurumlarının siyasi partiler olduğunu ifade ederek, partilerin ister muhalefette ister iktidarda olsun demokratik siyasal hayatın vazgeçilmez unsuru olduğunu söyledi.

AK Parti'nin duruşu olan bir parti olduğunu dile getiren Yazıcı, Türkiye'nin sorunlarını çözmek üzere kollarını sıvayacak, yola koyulacak teşkilatların partinin omurgası olduğunu kaydetti.

Hayati Yazıcı, AK Parti'nin muhafazakar demokrat bir parti olduğuna işaret ederek, "Muhafazakar değerleri hayati derecede önemseriz. Ortak tarihimiz, kültürel mirasımız, inanç değerlerimiz var. Bunlar bizim muhafazakar oluşumuzun en temek hazineleri ama biz asla statükocu değiliz. Dinamik bir partiyiz. Muhafazakar değerleri koruyup kollayan, bunları zenginleştirerek geleceğe taşıma kaygısı olan bir partiyiz." diye konuştu.

AK Parti'nin yerli ve milli bir parti olduğunu vurgulayan Yazıcı, "Siyasi yelpazede AK Parti'nin bulunduğu yer milletin olduğu yerdir. Biz de milletin durduğu yerde duran bir partiyiz. Duruşumuzun bir özelliği de bu. Faaliyetlerimizi yaparken, projelerimizi oluştururken insanımızı esas alırız, siyasetimizi belirlerken milletimizi esas alırız." ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, hiçbir zaman popülizmi siyaset tarzı olarak benimsemediklerini ve yapmayacakları hiçbir vaatte bulunmadıklarını anlatarak, şöyle devam etti:

"Türkiye'yi hep birlikte değiştirip dönüştürdük. Değiştirmediğimiz, dönüştüremediğimiz hiçbir alan yok çünkü AK Parti'nin siyaset tarzı kuşatıcı ve kapsayıcıdır. Milletin sorunu ne ise hangi parti bunu önce söylemiş buna bakmaksızın bizim gündemimizde. Türkiye'ye topyekun bakıyoruz. Türkiye'nin doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi demeden ihtiyaçlar ve imkanlar ne ise ona göre planlayan icraatçı bir partiyiz. Dolayısıyla planlamacı bir partiyiz. Plan yapmazsanız havuz tükenir, çarçur edersiniz. 70 sente muhtaç bir ülkenin yönetimini teslim aldık ve 860 milyar dolar gayrisafi milli hasılaya sahip bir ülke haline getirdik. Bu köprüler, altyapılar, hava alanları, hastaneler, bu muazzam dönüşüm; terleyen kadroların eseridir. Biz terleyen kadrolarız. Terlemiyorsak çalışmıyoruz demektir. Terleyeceğiz."

Türkiye çok önemli bir coğrafyada yer aldığını ve bunun Türkiye'ye muazzam bir stratejik üstünlük sağladığına dikkati çeken Yazıcı, "Türkiye bu coğrafi stratejik üstünlüğünü o coğrafyaya uygun duruşa sahip lideriyle hamleci bir şekilde hep ileriye taşıdı. İşte Türkiye'ye yapılan saldırıların en önemli sebebi bu. Lidere, o duruşun direğine o sebeple saldırı yapılıyor. AK Partili'nin asla bunu unutmaması gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

23 Eyl 2017 - 16:18 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

ızmıtlı - yalana bak artık ınanmıyoruz ıstedıgınız kadar bol rakamlar verın aldıgınız zamanlar ulkede butun fabrıkalar calısıyordu ıthalat ıhracat denge vardı sımdı ıthalatcı olduk denetım yok paralarımızı çarçur ettınız ınsaat bol rize işleri köy yaptınız koca ulkeyı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:18
09

Ahmet - Gorende dünyanın en zengin ülkesi olduk hiç borcumuz kalmadı!! Yunanistanda b8r zamanlar halkına karşı bastı palavra borcu sakladı şöyleyiz böyleyiz dedi sonunda ne olduğunu gördük. Milleti bu kadar cahil yerine koymayın en azından bir kısmını!! Ne olduğunun farkındayız aklımızla alay edemezsiniz !!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:18
08

Net - Vatandaş 41.bizim yalakalığımız(destegimiz)her zaman Vatan Millet için mücadele eden kadrolara olmuştur.destegimiz (yalakalığımız)de her zaman sürecek.biz göremesekte bizden sonra gelen neslimiz bize hayır duâ etsin yeter.Nokta.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:18
07

Vatandaş 41 - Net yalakalığa başlamış yine sandıkta görevliler her seçimde hiilakarlıkla seçimi alıyorlar diyor onlarca kez söylediler sen dua et. REİS ölmesin vay AK partinin haline ve tabiki seninde adamlar bileylenmiş gerilmiş sen düşün dua et fetoculara yakalanmayasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:18
06

Net - Başkanlık sistemide geliyor.daha bu muhalefet birdaha iktidar yüzü görmek şöyle dursun.meclisin kapısından bile geçemiyecek.turşularını kurup mahzene kilitleyip üstlerinide himalaya tuzuyla tuzlayıp gelecek nesillere fosil olarak müzede sergilesinler diye not bırakacagız.Nokta.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:18
05

Net - Sayın başkanım.zaten dedikleriniz doğru olmasaydı 3 seçimdir bu millet sizi iktidar yaparmıydı.diğer beceriksiz parti pırtıları seçimlerde sandığa gömdük birdahada gün yüzü göstermiyeceğiz.bu biline.söze ne hacet dimdik ayaktayız.2023..... durmak yok yola devam.Nokta.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:18
03

Vatandaş 41 - Kimi kandırıyorsun sen salak o olay 80 yıllarında idi herşeyi siz düzelttiniz dimi palavracı kürtmüsün lazmısın tipsiz tipitip

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:18
02

cemal Babalı - Hacı kendini 30 yıl önceki Süleyman Demirel sanmış o demişti ''Turgut nerede Turgut borç aramaya gitti memleket 70 sente muhtaç'' diye

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:18
01

Ümit İzmit'li - Hep vasvata...
860 milyar dolar gsmh... komiksiniz.
1) Sayin bakan, kisi basi kamu borcu 9.647 tl.
2) Yoksulluk siniri 4665 tl.
3) Devletin toplam borcu 759 Milyar tl.
4) Tuketiciletin banka borcu 419 Milyar tl.
5) Karsiliksiz çek tutari 27 Milyarvtl.

NEYI KONUSUYORUZ...GERCEKLER ORTADA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:18


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler