13-0’ı zor görürsünüz

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın ‘Kocaeli artık bizim kalemiz’ sözlerini değerlendiren İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, ““Bu saltanat sefasıyla 13-0’ı zor görürsünüz. Biz İYİ Parti olarak en az 6 belediyeyi alacağız” dedi

İYİ Parti İl Başkanı Dr. Serdar Kaman, Haldız ailesine yapılmak istenen kıyağı eleştirdiği için bu aileye ait gazetelerin hedefi haline gelmişti. “İki gazeteyi karşınıza almayın” diyen Büyük Kocaeli gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cemalettin Öztürk’e Kaman, Gazetecilik yapmasın o zaman Haldız’ların sözcüsü olsun. Ne açıklayacaksa açıklasın. Demirden korkan trene binmez” diyerek cevap verdi. İktidara da yüklenen Kaman, “Bu saltanat sefasıyla 13-0’ı zor görürsünüz. Biz İYİ Parti olarak en az 6 belediyeyi alacağız. İddia ediyoruz ve iddiamızı tekrar ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Kaman’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:, “Geçen hafta biliyorsunuz Haldız’larla ilgili açıklamalarda bulunmuştum. Açıklamam hedefinde Büyükşehir Belediyesindeki imar düzenlemesinin hukuksuzluk olduğuydu. Anca Haldız’lara ait iki gazete var. Bunlardan bir tanesinde hakkımda bir yazı çıkmış. Tanıdığım arkadaşım ‘Serdar Hoca sen MİA’ya bulaşma’ diye bir başlıkla atmış. ‘Yapmayın bunu hocam. Bu kentin en güçlü iki gazetesini karşınıza almayın’ diye de devam etmiş. Ben Büyükşehir’e karşı çıktım. Arkadaşımız gazeteleri karşınıza almayın diyor. Benim hedefimde gazete yoktu. Gazeteci arkadaşım patronunun sözcülüğünü yapıyor. Mesleğimi, ailemi de işin içine katmış. Bir hadis vardır ki, “Haksızlığa susan dilsiz şeytandır” Ben burada haksızlığı dile getirdim. Ben İYİ Parti’nin İl Başkanıyım. Benim neye karışıp karışmayacağıma bir gazeteci karar veremez. Gazetecilik yapmasın o zaman Haldız’ların sözcüsü olsun. Ne açıklayacaksa açıklasın. Demirden korkan trene binmez.

Belediyenin harcamaları milletin gözünden kaçmayacak düzeyde yüksek meblağlara ulaşmış hatta bazı belediyeler faktöring şirketleriyle çalışmaya başlamış. Örneğin, Dilovası Belediyesi. Biliyorsunuz, Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden. Belediyelerde çok fazla lüks araba var. Fiyatlarına baktığımız 1 ile 1.5 milyon arası ediyor. Fransa Cumhurbaşkanına baktığımızda yerli araba kullanıyor. Papa’nın bindiği makam aracı Hyundai, 200 bin TL.

Bir belediye başkanın arabası 7 papa arabasına, yine bir ilçe belediye başkanının arabası Fransa Cumhurbaşkanının 5 arabasına bedel. Anlaşıldığı üzere dini bütün belediye başkanlarımız İslam’daki ‘İsraf haramdır’ sözünü unutmuşlar. Yürüyüş Yolu’na baktığımızda birçok dükkan kiralık ya da israf etmek üzere. Gençlerimiz işsizlikten intihar etme yoluna girmişlerdir. Hal böyleyken Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ‘Kocaeli artık bizim kalemiz’ demiş: Belediyeleri alarak 13-0 yapacaklarını dile getirmiş. Bende bu söze diyorum ki, siz önümüzdeki belediye seçimlerinde bu saltanat sefasıyla 13-0’ı zor görürsünüz. Biz İYİ Parti olarak en az 6 belediyeyi alacağız. İddia ediyoruz ve iddiamızı tekrar ediyoruz.

11 Mart Pazar günü saat 11.00’da İl Kongremizi Fuar içi Çağlayan Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Aday olmayı düşünüyorum. Şu ana kadar bildiğim kadarıyla başka aday yok. Biz bu kongreye bütün siyasi parti il başkanlarını davet edeceğiz. Daha önce Derince binasının açılışına MHP’yi davet etmiştik. Fakat kabul etmemişlerdi. Biz yine de görevli arkadaşlarımızla davetiye göndereceğiz.

Bizim pankartlarımız hatırlarsanız indirilmişti. Kapıdan indiğinizde AK Parti’nin afişiyle karşılaşıyorsunuz bugün. Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener geleceği zaman afişleri indiren belediye arabaları, şu an her yerde asılı olan afişlere neden müdahale etmiyorlar. Sayın Meral Akşener Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil midir? Sayın Binali Yıldırım Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil midir? Anayasal hak neden çiğnenmiştir ve neden çiğnenmeye devam ediyordur?”

20 Şub 2018 - 15:27 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

izmitli41 - chp izmit adayı işin ehli, geçmişi temiz izmit sevdalısıbir aday çıkarırsa şimdiden hayırlı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 15:27
03

Adem - Aldatılan ve aldatılmaya müsait bu zattların tümünü ilk seçimlerde siyasetten temizleyeceğiz ve ülkeyi İYİ insanlara teslim edeceğiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 15:27
02

AK ENVER - SERDAR BEY İYİ ÇALIŞIN ÇOK ÇALIŞIN GECE GÜNDÜZ HER KAPIYA GİDİN BUNLARI KÖTÜLEMEYİN BİZ DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ DİYİN KENDİNİZİ ANLATIN DÜĞÜN DERNEK CENAZE ASKER UĞURLAMASI HASTA ZİYARETİ HASTANEDE EVDE NERDEYSE ORAYA DURMAK YOK 7 / 24 ACİL OLARAK İŞE KOYULUN UNUTMAYIN BUNLARI KÖTÜLEMEYİN OY ALAMAZSINIZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 15:27


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler