Aşırı terlemeye bir günde son!

İzmit Seka Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahi hekimi Op. Dr. Sertan Erdoğan, aşırı terlemeyi önleyen tek delik tedavisi hakkında bilgi verdi.

Aşırı terlemeye bir günde son!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Seka Devlet Göğüs Cerrahi hekimi Op.Dr.Sertan Erdoğan, 'Aşırı Terleme' hakkında bilgi verdi. Dr. Erdoğan “Hiperhidrozis (Aşırı Terleme) denilen ve özellikle gençlerde görülen bu hastalık insanların günlük yaşamını olumsuz yönde etkilemektedir. Aşırı terleme problemi olan hastalar tokalaşma, selamlaşma ve koku gibi korkularla karşı karşıya kalmaktadır. 20-30'lu yaşlardaki hastalarımız, bir günde tek delik tedavisi ile bu korkulardan kurtulabilir.” ifadelerini kullandı.

TEK DELİK YÖNTEMİ KULLANILIYOR

Aşırı terleme, çoğu kişinin şikayet ettiği ve sosyal yaşantıyı olumsuz etkileyen sağlık faktörlerinden biridir. Kişinin öz güvenini de zedeleyen bu durum aslında kısa sürede halledilebilir. Tek delik yöntemi deniler bu tedavi ile kişi aynı gün hem şikayetinden kurtuluyor hem de taburcu olabiliyor. Konu ile ilgili detaylı bilgi veren İzmit Seka Devlet Göğüs Cerrahi hekimi Op. Dr. Sertan Erdoğan şu şekilde konuştu; Hiperhidrozis (Aşırı Terleme) denilen ve özellikle gençlerde görülen bu hastalık insanların günlük yaşamını olumsuz yönde etkilemektedir. Aşırı terleme problemi olan hastalar tokalaşma, selamlaşma ve koku gibi korkularla karşı karşıya kalmaktadır. 20-30'lu yaşlardaki hastalarımız, kapalı yöntem ameliyatla tek delik ile bu korkulardan kurtulmak mümkün. Tek bir delikten girilerek yapılan bu ameliyatla, hastalar koltuk altı, avuç içi ve yüz terlemelerinden kurtulabilmektedir. Hasta ameliyat sonrası bir günde taburcu olurken aynı gün terleme şikayetinden kurtularak yaşam seviyesini arttırmaktadır.

14 Ara 2018 - 16:32 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler